Евра: Определено някоя мишка иска да навреди на Франция


Н. Гавазов

Евра: Определено някоя мишка иска да навреди на Франция

Капитанът на националния отбор на Франция Патрис Евра изрази недоумението си по повод инцидента с нападателя Никола Анелка, който бе изгонен от тима, след като влезе в конфликт със старши треньора Раймон Доменек. Както е известно, нападателят на Челси след като влезе в конфликт с наставника на „петлите" в четвъртък, отказа да се извини за постъпката си и от Футболната федерация на Франция го отстраниха от отбора.

Според защитника на Манчестър Юнайтед, няма как пресата да знае какво се е случило в съблекалнята, след като е нямало представител на медиите. Тогава остава варианта да има шпионин в отбора, който иска да навреди на Франция.

„Как е възможно това да се случи? Изнесоха в пресата това, което стана в съблекалнята между играч и треньор. Искам да знам, кой е малкият шпионин при нас? Къде да се скрием? Ако аз вляза във ваната, утре не се знае дали няма да се появя на първа страница на вестниците. Определено някоя мишка иска да навреди на националния отбор на Франция. Необходимо е да намерим и да изгоним този предадел" цитира думите на Евра Europe Press.

 

  Сподели
153