Вентура: Надяваме се, че всичко ще бъде честно


Н. Гавазов

Вентура: Надяваме се, че всичко ще бъде честно

Старши-треньорът на националния отбор на Италия Джампиеро Вентура сподели очакванията си от срещата -реванш от плейофите за класиране за финалите на Мондиал 2018 с Швеция. Напомняме, че първият двубой завърши при резултат 1:0 за скандинавците.

"Малко неща ще се променят, защото са минали само 48 часа. Надяваме се, че ситуацията ще се измени към по-добро, но резултатите ще ги видим едва в края на мача. Анализирахме всичко, което се получи и не се получи в първия двубой. Напълно осъзнавам, че този мач за нас е на-важен. Още когато получихме Испания за съперник в групата, ние знаехме, че трудно ще се класираме за Световното", заяви Вентура.

"Според мен, стилът на съдийството можеше да бъде друг, но това е част от играта. В края на мача само казах, че отношението към всички участници трябва да бъде по-справедливо. Нека не забравяме, че утре един от нашите играчи ще носи защитна маска. Но ние сме Италия, ако попаднем на Световното, то ще е, играейки футбол. Не знам как ще се развие утрешната среща, само се надявам всичко да бъде честно", каза още треньорът.

 

  Сподели
96