Шок за Капело: Фърдинанд се контузи


.

Шок за Капело: Фърдинанд се контузи

Националният отбор на Англия, който се намира в Южна Африка за подготовката си за Световното първенство, понесе първия си удар с новината, че капитанът Рио Фърдинанд е претърпял контузия в коляното по време на първата тренировка на отбора на базата Роял Баофокенг. Малко преди края на заниманията, централният защитник контузи коляното си и бе откаран в болница където ще бъде подложен на сканиране. Информацията потвърди лично наставникът на "Трите лъва" Фабио Капело.

"Рио получи травма в лявото коляно, няколко минути преди да прекратя заниманията. Бе откаран незабавно в болницата за сканиране, за да видим как стоят при него нещата", коментира италианският специалист пред BBC .

Според информацията, защитникът на Тотнъм Майкъл Доусън в момента е в режим на готовност да пристигне незабавно в Южна Африка, ако контузията на Рио се окаже достатъчно сериозна. Както е известно, Капело бе включил капитанът на "шпорите" в разширения състав за Мондиала, но в крайна сметка се отказа от услугите му с което си навлече гнева на Хари Реднап.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
25