Иванович: Всеки един мач на Световното е като финал


.

Иванович: Всеки един мач на Световното е като финал

Защитникът на Челси и националния отбор на Сърбия Бранислав Иванович, в навечерието на Световното първенство по футбол заяви, че той и съотборниците му трябва да изчистят всяка възможност за допускане на грешки по време на турнира, защото това би им струвало много. Според него всеки един мач на Мондиала е като финал и поради това няма място за отпускане и поправяне на грешките.

„Ние победихме в квалификациите и изпреварихме Франция, което е много хубаво. Проведохме отлично надпреварата и свършихме много добра работа. Достигнахме далече, но трябва още да продължим в този дух. Разбира се финаалната част на Световното напълно с еразличава от квалификациите. Една грешка може да провали всичко", заяви Иванович в интервю за радио Б-52.

„На световният форум всяка една игра е финал - това трябва да се запомни от всеки един. Не трябва да се отпускаме защото няма да има време след това да поправяме грешките. Турнирът се явява първи за нашия отбор, носещ името на Сърбия. Както всеки футболист и аз се гордея, че имам възможност да защитавам цветовете на своята страна на Мондиала, което е мечта на за всички. Всички мислим по този начин и имаме намерение да се представим достойно и да бъдем запомнени", завършва интервюто на защитника на националния отбор Сърбия.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
26