Валдес защити Касияс


.

Валдес защити Касияс

Вратарят на Барселона и националния отбор на Испания Виктор Валдес защити своя колега от Реал Мадрид и съотборник в „Ла фурия" Икер Касияс. Според стража на "блауграна", качествата на колегата му от Реал да бъде титуляр на Мондиала не трябва да бъдат поставяни под никакво съмнение. Както е известно, Касияс напоследък бе подложен на остри критики, но Валдес смята, че това не трябва да го притеснява изобщо. Стражът на Барса също така отрече да има конфликт с Пепе Рейна, който е също един от вратарите на Испания.

"Никой не може да се съмнява в качествата на Икер. Той е великолепен вратар. Колкото до мен, аз съм сега в отбора и съм с горд с този факт. Надявам се тепърва да подобрявам играта си и да се уча от вратари като Рейна и Касияс", заяви Валдес, който въпреки изявите си в Барселона все още не е направил официален дебют за Испания.

Стражът на „каталунците" отрече да има противоречия с Пепе Рейна, каквито спекулации се появиха напоследък в медиите.

"Аз с Пепе Рейна не съм имал никакви проблеми, това са измислици на журналистите. Е, няма как да бъдем супер приятели, заради разстоянието което ни дели, тъй като той играе в Англия, а аз в Испания, но все пак се уважаваме и когато можем си помагаме един на друг", добави стражът на Барса.

Дебютантът очаква да бъде трети вратар на "Ла Фурия" по-време на Мондиала, въпреки че все още Висенте Дел Боске не е направил своя избор кой ще бъде титуляр и кои ще бъдат подгласниците му.

Валдес ясно осъзнава, че като новак в отбора трябва да започне от най-ниското стъпало, но все пак таи надежди, че ще може да направи дебюта си за Испания точно на Мондиала.

„Знам, че е много трудно да се преборя за титулярното място, но се надявам все пак, че точно на Световното ще направя своя дебют за националния отбор на Испания", завършва вратарят на Барселона.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
31