Мексико не уплаши Англия (видео)


.

Мексико не уплаши Англия (видео)

Англия победи Мексико с 3:1 в контролна среща, част от подготовката за двата тима за започващото след 20-ина дни Световно първенство в ЮАР. На “Уембли” в Лондон поданиците на Елизабет II не оставиха съмнение кой е по-добрият отбор и увеличиха самочувствието си за сметка на “ацтеките”.

Мачът започна добре за мексиканците, които в 10а-та минута създадоха опасност пред Грийн. Опасното центриране обаче не бе засечено от никого. В 17-ата минута Англия откри с гол на Ледли Кинг. Джерард центрира от корнер, който бе отклонен от Крауч към капитана на Тотнъм с глава прониза Оскар Перес.

В 34-ата минута “Трите лъва” поведоха с 2:0, след като Крауч довкара избита след удар с глава на Рууни топка. Отново Стивън Джерард центрира добре към суперзвездата на Манчестър Юнайтед. Секунди преди почивката Гийермо Франко намали, след центриране от корнер при което се получи меле.     

На почивката бяха извършени доста смени, но англичаните вкараха гол от съблекалнята. Глен Джонсън напредна добре и с чудесен удар матира Перес за трети път. До края двата тима създадоха по още няколко добри положения, но до нов гол не се стигна.

Видео: Тук

  Сподели
33