Анонс на някои срещи от плейофите в ЛЕ


Н. Гавазов

Анонс на някои срещи от плейофите в ЛЕ

Динамо Минск - Залцбург
Стадион: "Динамо", Минск
Дата: 20.08.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Мирослав Желинка

Динамо Минск влиза в мача с отлично разположение на духа, което идва от добрите резултати на отбора на вътрешната сцена. В последните два кръга от първенството на Белорусия хората на Рашович победиха с по 1:0 БАТЕ и Шахтьор Солигорск, което доближи динамовци на три точки от върха. Относно представянето на тима в Лига Европа, Динамо отстрани Черно море, а в миналия кръг се справи с швейцарския Цюрих.

Що се отнася до Залцбург, отборът не блести в Австрия, но локалните неуспехи са нещо, което може да се възприеме за нормално в началото на сезона. По-скоро ядът е насочен към отпадането на Залцбург от Шампионска лига. В първия мач с Малмьо австрийците постигнаха комфортна преднина с 2:0, но в реванша получиха три чисти гола и отпаднаха.

Разликата в класата на двата съперника не подлежи на коментар, въпреки че динамовци се справиха с Цюрих. Изкушаващ е коефициентът за равенство, но по-реално изглежда, че Динамо ще загуби мача.

Прогноза: Динамо Минск - Залцбург 1:2

 

 

Кабала - Панатинайкос
Стадион: "Бакчел Арена", Баку
Дата: 20.08.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Анди Маринър

Кабала започна своя път от първия квалификационен кръг, отстранявайки Чукарички и кипърския Аполон. Трябва да кажем че хората на Роман Григорчук се намират в добра форма, което се допълва от факта, че записаха и два официални мача във вътрешното първенство.

Що се отнася до Панатинайкос, гърците проведоха само две официални срещи - срещу Брюж в третия квалификационен кръг на Шампионска лига. У дома атиняни спечелиха с 2:1, а в Белгия бяха разгромени с 3:0.

Главният коз на Кабала в днешния мач е домакинството. Отборът е без загуба на родна земя през новия сезон. Другото е това, че тимът от Баку изигра шест официални мача, а гърците още не са започнали участието си във вътрешното първенство. Въпросът е, доколко тези две предимства на Кабала ще натежат срещу класния съперник.

Прогноза: Кабала - Панатинайкос 1:2

 

 

Астра - АЗ
Стадион: "Марин Анастасовичи", Гюргево
Дата: 20.08.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Славко Винчич

Битка между два отбора, които поднесоха сензации в предишния кръг от Лига Европа. Домакините направиха 2:2 с Уест Хем в Лондон, а след това биха резервния отбор на "чуковете" с 2:1. Трябва да отбележим, че Астра се представя добре и във вътрешното първенство, водейки в класирането след седем изиграни мача.

АЗ стигна до тук, отстранявайки по пътя си Истанбул Башакшехир. Не е изненада това, че холандците спечелиха сблъсъка с турците, сюрпризът е от двата спечелени мача от АЗ, защото специалистите предвиждаха оспорвано противопоставяне, с евентуална загуба на холандците в Истанбул.

Интересен мач, в който и трите коефициента са прекрасни. Букмейкърите са прогнозирали победа за Астра, но с какво този отбор е по-силен от предишния съперник на АЗ? Съветът ни е да потърсим изненадата и да играем "2" или "Х".

Прогноза: Астра - АЗ 1:1

 

 

Мьолде - Стандард Лиеж
Стадион: "Динамо", Минск
Дата: 20.08.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Алиаксей Кулбаков

И двата тима се представят не много добре във вътрешните си шампионати. Разликата е, че при Мьолде това се случва вече в 20 мача, а при Стандард е едва началото на сезона.

Иначе норвежците са тук, защото играха наивно срещу Динамо Загреб в третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Мьолде направи 1:1 в Загреб и всички очакваха победа на родна земя. В 22-та минута обаче резултатът бе 0:3. Все пак домакините се събудиха, вкараха три гола, но с човек по-малко - толкова.

Стандард нямаше особени проблеми с Железничар. Белгийците спечелиха у дома си с 2:1 без да се напрягат много, а след това в Босна и Херцеговина направиха 1:0 без да дадат шансове на домакините.

Любопитен мач и поради това го включихме в нашия анонс. И двата отбора изглеждат равностойно и няма изявен фаворит. Ако вземем в предвид домакинския фактор, може би Молде ще спечели. Няма да е изненада и равенството.

Прогноза: Мьолде - Стандард 1:0

 

 

ПАОК - Брьондби
Стадион: "Тоумбас", Солун
Дата: 20.08.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Алберто Ундиано

ПАОК нямаше никакви проблеми е класирането си дотук, след като отстрани по пътя си Локомотив Загреб и Спартак Търнава. Единствено словашкият отбор създаде някаква интрига в реванша, но гърците и с човек по-малко контролираха срещата и не дадоха възможности на своя противник.

Брьондби записа само една победа в четирите си мача дотук - срещу Берое, а Омония в миналия кръг бе преодолян след 0:0 в Дания и 2:2 в Кипър. Скандинавците обаче и в двата сблъсъка не убедиха, че заслужават да бъдат тук - всички си спомнят пропуските на старозагорци в реванша, а относно реванша с Омония, датчаните се бранеха през цялото второ полувреме и само липсата на повече опит на кипърските футболисти помогна на Брьондби да премине третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Съветът ни е да се доверим на домакините, които ако са гледали досегашните мачове на своя съперник, би трябвало вече да знаят кои са слабите му страни.

Прогноза: ПАОК - Брьондби 2:0

 

Краснодар - ХИК
Стадион: "Кубан", Краснодар
Дата: 20.08.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Марио Страхоня

Краснодар след две поредни равенства във Висшата лига, най-после записа победа и то не срещу кого да е, а против Зенит. Впечатляващото е, че кубанци го направиха в леговището на шампиона, което предполага, че хората на Олег Канонов влизат в днешната среща с добро настроение.

ХИК най-вероятно ще триумфира с титлата във Финландия, защото отборът е лидер, с точка пред най-близкия си преследвач, но и с два мача в ръкава си. Що се отнася до участието в евротурнирите, финландците отстъпиха на Астана в третия квалификационен кръг на Шампионска лига и поради това сега ще играят плейофи в Лига Европа.

Фаворит в сблъсъка е Кубан, още повече, че ХИК претърпя истинска катастрофа в Суперкупата на страната, допускайки загуба с 5:1 от Мариехам. Този мач спокойно може да се играе на точен резултат или на отбелязани голове.

Прогноза: Кубан - ХИК 3:0

 

 

Заря - Легия
Стадион: "Валери Лобановски", Киев
Дата: 20.08.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Тасос Сидиропулос

През последните години Заря израсна като клуб и отборът има всичко, за да стане хит в украинския шампионат. През миналата година луганци за малко да отстранят Фейнорд в плейофите. През този сезон Зяря достигна дотук благодарение на това, че се справи с белгийския Шарлерой, при това украинците спечелиха и двата си мача.

Що се отнася до Легия, поляците няма никакви проблеми със своите противници. Ботошани бе отстранен с класа, а първият мач с Кукеши в Албания бе спечелен със служебна победа, което предреши изхода на сблъсъка.

Предполага се, че ще видим равностоен мач, с леко предимство на домакините. Легия имаше лесни съперници до тук, но поляците са добър отбор, който може да създаде големи главоболия на украинците.

Прогноза: Заря - Легия 1:0

 

 

Някои други интересни срещи, които предлагаме на вашето внимание и най-вече на почитателите на залозите:

 

Спарта - Тун

Чехите стигнаха дотук, след като отпаднаха от ЦСКА Москва в третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Тун имаше лесни съперници - израелския Апоел и австрийския Вадуц. Предполага се, че Спарта ще се опита да реши всичко тук и да не повтаря историята с ЦСКА.

Прогноза: Спарта - Тун 2:0

 


Милсами - Сент Етиен

Избрахме този мач не заради сигурния коефициент, а за това, че дава възможност да се играе на точен резултат, домакините да не вкарат гол и да видим повече от две попадения в него.

Прогноза: Милсами - Сент Етиен 0:3

 


Стяуа - Розенборг

Румънците са наранени от отпадането си от Партизан в Шампионска лига и вероятно ще се опитат да зарадват феновете си. Що се отнася до Розенборг, норвежците стигнаха без проблеми дотук, а и водят в класирането на вътрешното първенство. Предполага се, че срещата ще е равностойна и дава много възможности за различни игри и търсене на изненадата.

Прогноза: Стяуа - Розенборг 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139