Севиля се разправи с Фиорентина и в Италия (видео)


И. Ангелов

Севиля се разправи с Фиорентина и в Италия (видео)

Севиля ще играе във финалната среща от втория по значение турнир в Европа - Лига Европа, след като и днес победи Фиорентина, този път с 2:0 на гости на "Артемио Франчи". Този резултат идва след онова 3:0 в Испания преди седмица, а този път реализаторите за гостите бяха Карлос Бака и Даниел Карико.

Настроението в началото бе добро за Фиорентина, като в 16-ата минута Рико трябваше да спасява своите при удар с глава на Гонзало Родригес след корнер. Само 5 минути след това трибуните бяха смълчани когато Евер Банега центрира от статично положение за гостите и Бака се възползва от слабата отбрана на домакините за 1:0.

В 27-ата минута всичко в тази среща приключи когато отново Банега центрира от пряк-свободен удар, Коке свали топката за Карико, а той нямаше как да сбърка от непосредствена близост за 2:0.

До края гостите играха по-освободено и видяхме някои добри атаки и от Фиорентина. В 41-ата минута Салах бе много близо до гола с удар по земя след самостоятелна акция. След почивката домакините спечелиха и дузпа в 66-ата минута, но Иличич стреля по трагичен начин високо над вратата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
96