Порто и Айнтрахт със зрелищен равен (видео)


И. Ангелов

Порто и Айнтрахт със зрелищен равен (видео)

Порто и Айнтрахт Франкфурт завършиха при 2:2 своята първа среща от шеснайсетина-финалната фаза на Лига Европа. Днес срещата се игра в Португалия, а изпадналия от Шампионска лига не успя да се докаже срещу германците, които впечатлиха с игрите си в груповата фаза, както и днес.

Първото добро положение днес бе в 17-ата минута пред Мартинес за домакините. Той отново бе близо в 33-ата, а резултатът все пак бе открит в самия край на полувремето, когато Куарешма вкара прекрасен гол, макар да не бе ясно намерението му да центрира, или да бие към вратата беше.

Второто полувреме отново започна силно за домакините. След натиск се стигна до 2:0 в 68-ата минута, когато Варела се разписа. В 72-ата минута обаче Франкфурт реализира, когато Мангала не се справи добре в отбрана, а Жоселу стреля изключително.

В 77-ата минута резултатът стана 2:2, когато Марко Рус стреля с глава, Хелтон спаси, но Алекс Сандро бутна кълбото в мрежата си, преди да успее да изчисти. В края на срещата гостите имаха добро положение и за обрат, но това не се случи.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
113