Тотнъм ще унищожи Тромсьо


И. Ангелов

Тотнъм ще унищожи Тромсьо

Тотнъм - Тромсьо
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 19.09.2013г.
Час: 22:05
Съдия: Либор Коварик (Чехия)

Андре Вилаш-Боаш вероятно ще използва възможността да направи ротация в големия си състав и да даде шанс на някои от по-малко представящите се хора в своя отбор за изява, когато непретенциозният Тромсьо гостува на "Уайт Харт Лейн". Освен разликата в класите гостите страдат и от голям спад в представянията си напоследък.

Гостите се намират точно над зоната на изпадащите в норвежката лига, а наставникът Агнар Кристиенсен ще се надява на чудо за повдигане на морала и избягване на опасната зона.

Очаква се Ерик Ламела най-накрая да получи първи старт за Тотнъм след скъпия трансфер от Рома. Най-вероятно ще видим редица промени от състава, който победи Норич в последния мач на шпорите в Англия. Очакванията са Брад Фридел, Йонес Кабул, Кайл Ноутън, Сандро, Люис Холтби и Джърмейн Дефоу да играят за сметка на Юго Лорис, Майкъл Доусън, Кайл Уокър, Паулиньо, Гилфи Сигурдсон и Роберто Солдадо.

Насър Чадли, Етиен Капу и Аарън Ленън все още страдат от контузии, а Влад Чирише все още има проблеми с получаването на работна виза и със сигурност е аут.

Кристиенсен няма проблеми със своя състав. Той ще опита да надгради над победата 1:0 над Розенборг през уикенда, след като 5 поредни мача преди това тима не успя да победи, губейки на 2 случая.

Това бе само шестата победа за кампанията на норвежците и в момента те се клатят над опасната зона в Норвегия, като само головата разлика е това, което ги разделя с отборите на дъното.

Очаква се рутинна победа за домакините в този мач. Широчината в състава на Вилаш-Боаш му позволява безброй комбинации за успеха, а неговия опонент не предлага много опасности в атака. Триото нападатели на Тромсьо - Томас Бендиксен, Реми Йохансен и Зденек Ондрасек, има само 17 попадения за годината.

Прогноза: Тотнъм - Тромсьо 4:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

22 август Динамо Тбилиси - Тотнъм 0:5 (Лига Европа)
25 август Тотнъм - Суонзи 1:0 (Висша лига)
29 август Тотнъм - Динамо Тбилиси 3:0 (Лига Европа)
01 септември Арсенал - Тотнъм 1:0 (Висша лига)
14 септември Тотнъм - Норич 2:0 (Висша лига) 

Тромсьо:

22 август Тромсьо - Бешикташ 2:1 (Лига Европа)
25 август Хаугесунд - Тромсьо 1:0 (Елитсериен)
29 август Бешикташ - Тромсьо 2:0 (Лига Европа)
01 септември Тромсьо - Хьонефос 1:1 (Елитсериен)
15 септември Тромсьо - Розенборг 1:0 (Елитсериен)

Досегашни срещи:

Тотнъм - Тромсьо

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:

Тотнъм - 1.14
Равен - 7.00
Тромсьо - 21.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164