Ман Сити няма сили за обрат срещу Хамбургер


.

Ман Сити няма сили за обрат срещу Хамбургер

Манчестър Сити посреща Хамбургер в среща реванш от ¼-финалите на турнира за Купата на УЕФА. Резултатът от първия двубой е 3:1 за немците и задачата на домакините е доста сложна.

Въпреки инвестициите, които арабските собственици на Сити направиха, този сезон определено не може да се определи като успешен. Сити не върви добре в шампионата, където е едва 11-ти с 38 точки, а и не се представи успешно в турнирите за двете домашни купи. Така “гражданите” са изправени пред угрозата да не играят в евротурнирите догодина.

Хамбургер е на обратната плоскост. Тимът е в люта битка за титлата на Германия като изостава на 3 точки от върха, а и се представя доста силно в Европа. Въпреки ранният гол, който получиха у дома немците показаха, че са солиден тим и не само че обърнаха мача, но взеха и прилична преднина. Явно уморени от тази битка обаче те отстъпиха на Щутгарт в последния кръг на Бундеслигата с 0:1.

Робиньо ще се завърне в състава на Марк Хюз. Той бе на пейката срещу Фулъм в неделя. Шон-Райт Филипс, Компани и Бридж са под въпрос. Белами е контузен. Найджел де Йонг и Валери Божинов нямат картотека за турнира.

Мартин Йол е без защитниците Колин Бенджамин и Гъй Демел, които са контузени. Дейвид Яролим е на линия, след като пропусна мача със Щутгарт поради контузия.

Защитата е слабото звено на Сити. Особено, когато става дума за статични положения. Все пак англичаните нямат загуба у дома срещу немски съперник, докато Хамбургер няма успех в Англия. Едва ли ще им е нужен. Вероятно Сити ще спечели реванша, но едва ли с резултат достатъчен да изхвърли немците.

Вероятни състави:

Ман Сити: Гивън, Ричардс, Онуоха, Дън, Бридж, Рай-Филипс, Елано, Айланд, Петров, Стъридж, Робиньо

Хамбургер: Рьост, Матийсен, Янсен, Бенджамин, Гравгаард, Питройпа, Яролим, Аого, Троховски, Петрич, Олич

Последни 5 мача:
Ман Сити: ЗЗЗПЗ
Хамбургер: ЗПППП

Прогноза – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
29