Атлетико с победа над Хановeр в Лига Европа (видео)


И. Ангелов

Атлетико с победа над Хановeр в Лига Европа (видео)

Отборът на Атлетико Мадрид прие Хановeр 96 в Испания за първата среща между двата тима в Лига Европа, като домакините успяха да поведат в срещата, но им бе изравнено преди почивката. В крайна сметка обаче мачът завърши при резултат 2:1 за Атлетико. Германците взеха гол на чужд терен и може да се възползват от това след седмица.

Домакините започнаха добре, след като Радамел Фалкао се разписа още в 9-ата минута. Лоша отбрана от гостите позволи на Габи да предостави топката на нападателя, който вкара. Последваха нови силни минути за Фалкао, но той бе заловен в засада и пропусна още едно положение. В крайна сметка домакините съжалиха за това - в 38-ата минута бившият нападател на Манчестър Юнайтед Маме Бирам Диуф се разписа. Той показва страховита форма в новия си тим напоследък. 

В самия край на срещата гол добави Едуардо Салвио, като това стана непосредствено след смяната на Диуф за гостите. Последваха изнервени минути, в които се показаха няколко жълти картона, но домакините взеха своята победа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
163