Бербатов в групата за мача с Атлетик Билбао


Н. Гавазов

Бербатов в групата за мача с Атлетик Билбао

Българският нападател Димитър Бербатов попадна в групата на Манчестър Юнайтед за гостуването на Атлетик Билбао за срещата-реванш от осминафиналите на Лига Европа. Както е известно, „червените дяволи" изненадващо загубиха първия двубой с 2:3 на „Олд Трафорд" и рекордьорът по титли в Англия е изправен пред тежката задача да победи своя съперник с два гола разлика.

Добрата новина за Юнайтед е завръщането в състава на Антонио Валенсия, който не бе на разположение в последните пет мача заради травма. Крис Смолинг и Паул Погба също заминаха за Испания тази сутрин, но Андерсон, Нани и Фил Джоунс останаха на Острова. Присъствието на Погба е още едно доказателство, че французинът вече е отказал предложението на Ювентус.

Пол Скоулс също се намира в групата, но не е ясно дали ветеранът ще започне мача, тъй като Юнайтед е изправен пред трудно пътуване до застрашения от изпадане Уулвс в кря на седмицата. При тези обстоятелства, не е изключено Погба да започне като титуляр.

Ето и пълния състав на Юнайтед: Амос, Де Хея, Еванс, Евра, Фабио, Фърдинанд, Рафаел, Смолинг, Карик, Клевърли, Гигс, Парк, Погба, Йънг, Валенсия, Бербатов, Ернандес, Рууни, Уелбек.

  Сподели
78