Гражданите ще бъдат затруднени на Ещадио до Драгао


П. Пенков

Гражданите ще бъдат затруднени на Ещадио до Драгао

Порто - Манчестър Сити
Стадион: "Драгао", Порто
Дата: 16.02.2012г.
Час: 22:05
Съдия: Джюнеит Чакър (Турция)


В сблъсък от 16-на финалната фаза от турнира Лига Европа - Порто домакинства на Манчестър Сити в четвъртък от 22:05 часа. В момента домакните изостават на 5 точки от лидера Бенфика в португалското първенство, като досега съставът има регистирани общо 13 побди, 4 равенства и 1 загуба. Преди седмица съставът на Витор Перейра продължи участието си в Купата на Португалия, след като победи като домакин Витория Сетубал с 2:0. Относно първенството, то там драконите успяха да спечелят само 3 точки от последните си два изминали мача, тъй като в края на миналия месец загубиха с 3:1 гостуването си на Жил Висенте, но бързо се реваншираха постигайки категоричен успех с 4:0 над Лейриа на собствения "Ещадио до Драгао".

Николас Отаменди няма да може да вземе участие за домакините, след като натрупа 3 жълти картона по време на груповата фаза в Шампионска лига и е наказан. Новото попълнение на драконите Марк Янко няма да може да вземе участие, тъй като вече игра за Твенте в турнира, докато другото ново попълнение в състава Лучо Гонзалес ще бъде на линия. Хълк и Джеймс Родригес успешно се възстановиха от травмите си и ще бъдат на разположение на мениджъра Витор Перейра.

Съперникът им Манчестър Сити все още успяваха да запази лидерската си позиция в английската Висша лига, притежавайки две точни преднина пред червените дяволи. Тази разлика беше скъсена от тима на Сър Алекс Фъргюсън, след като в края на месец януари гражданите претърпяха неочаквано поражение с 1:0 при гостуването им на Евертън на "Гудисън Парк". След това последваха двубои с Фулъм и с Астън Вила, в които съставът на Роберто Манчини победи и запази първото място.

В съставът на Сити все още не се знае дали Карлос Тевес ще бъде включен в групата за мача, след като през седмицата той се завърна в Манчестър и поднови тренировки с тима. Самир Насри и Винсент Компани трябва да напълно възстановени, а Марио Балотели се очаква да започне като титуляр.

Прогноза: Порто - Манчестър Сити 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Порто:


18 януари Порто - Ещорил 1:0 (Купа на Лигата)
22 януари Порто - Витория Гимараеш 3:1 (Суперлига)
29 януари Жил Висенте - Порто 3:1 (Суперлига)
05 февруари Порто - Витория Сетубал 2:0 (Купа на Лигата)
12 февруари Порто - Униао Лейрия 4:0 (Суперлига)

Манчестър Сити:

22 януари Манчестър Сити - Тотнъм 3:2 (Висша лига)
25 януари Ливърпул - Манчестър Сити 2:2 (Карлинг Къп)
31 януари Евертън - Манчестър Сити 1:0 (Висша лига)
04 февруари Манчестър Сити - Фулъм 3:0 (Висша лига)
12 февруари Астън Вила - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Порто - Манчестър Сити

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:

Порто - 2.80
Равен - 3.25
Манчестър Сити - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Порто - 2.75
Равен - 3.05
Манчестър Сити - 2.55

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140