Севиля се върна до равен на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Севиля се върна до равен на Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Севиля в срещата от първия кръг на четвъртфиналите на Лига Европа. Днес на "Олд Трафорд" домакините тръгнаха силно и поведоха с два гола, след което Тен Хаг отслаби отбора си и пострада в последните минути, допускайки изравняване и то с два автогола до крайно 2:2 преди гостуването в Испания.

В 14-ата минута Забицер изведе Юнайтед напред когато Бруно го намери в полето и той намери близкия ъгъл за 1:0. 6 минути след това отново полузащитникът се разписа след добра игра и асистенция на Марсиал за 2:0.

На почивката Тен Хаг отслаби защитата си и смени Варан с Магуайър, а за Севиля се включи Хесус Навас вместо Оливер Торес. Скоро Юнайтед извади Бруно, Марсиал и Санчо, за да се включат Ериксен, Вегхорст и Еланга.

Така в 84-ата минута именно Навас бе ключов от дясно като пусна остра топка, която се отклони от Маласия и Де Хеа в собствената мрежа за 2:1. Последва и нов автогол в 93-ата минута когато резервата Ен-Несири стреля много неточно с глава при едно центриране, но ударът му срещна главата на Магуайър и той я насочи далеч от Де Хеа в мрежата си за 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
437