Бетис може да вземе повече от отслабен Ман Юнайтед


И. Ангелов

Бетис може да вземе повече от отслабен Ман Юнайтед

Реал Бетис - Манчестър Юнайтед
Стадион: Бенито Виямарин
Дата: 16.03.2023 г.
Час: 19:45 ч.

В подготовката за този мач Бетис направи 1:1 с Виляреал в Ла Лига и така в локалното първенство тимът вече пет срещи няма загуба, което включва и мач с Реал Мадрид. Миналата седмица обаче испанците допуснаха 4 пъти от Манчестър Юнайтед и обратът е доста малко вероятен дори при домакински мач тук.

Манчестър Юнайтед направи само 0:0 през уикенда срещу опашкаря Саутхемптън, но по-голямата част от срещата игра с човек по-малко заради ранен червен картон на Касемиро. Като гост в Европа Юнайтед този сезон няма загуби, като победи 3 пъти и има 1 равен. Освен това Касемиро ще участва тук поради 4-те срещи наказание в Англия.

В другите позиции Тен Хаг ще търси разнообразие за да съхрани основните си имена, след като не се очаква противникът да вкара 4 пъти безответно на Де Хеа. Контузени за гостите са Гарначо, Де Бек и Ериксен, а под въпрос Линдельоф, Марсиал и Забицер.

При домакините само Фекир и Монтоя са аут.

Дори да не видим основната постройка на "червените дяволи", те остават в позицията на фаворит в двубоя. По-малко представящите се имена на Тен Хаг обаче може и да допуснат да бъдат изненадани, без това да повлияе на класирането напред.

Прогноза: Реал Бетис - Манчестър Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Маласия
МакТоминей
Касемиро
Антони
Пелистри
Санчо
Вегхорст
Перес
Хуанми
Йоакин
Енрике
Карвальо
Родригес
Абнер
Сабали
Фелипе
Педзела
   
Браво
 
Реал Бетис (Мануел Пелегрини)

Обоснована прогноза: Реал Бетис - Манчестър Юнайтед 1:1

  Сподели
661