Ман Юнайтед ще отговаря спешно срещу Бетис


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще отговаря спешно срещу Бетис

Манчестър Юнайтед - Реал Бетис
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 09.03.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Преди последната среща на Манчестър Юнайтед във Висшата лига може би мнозина биха директно отписали Бетис от Лига Европа. "Червените дяволи" обаче претърпяха невероятно поражение със 7:0 от Ливърпул, което ще е наранило не само увереността, но и може да предизвика редица промени в състава на Ерик тен Хаг. Настроението в клуба бързо се промени от оптимизъм към трагедия, като феновете ще се надяват да са видяли просто случайност в последния мач, която бързо трябва да се забрави. Тен Хаг вече преодоля подобни моменти след като в сезона допусна 4 гола от Брентфорд и 6 гола от Манчестър Сити по-рано.

Реал Бетис се намира на поредица от 4 мача без загуба, което включва равен с Реал Мадрид през уикенда 0:0. Така тимът ще точи зъби пред наранения съперник, като дори равенство на гости ще е добър резултат преди обратната среща в Испания.

Откъм състави, при домакините Ван де Бек остава аут до края на сезона, като Ериксен и Марсиал продължават да лекуват травми. Очаква се обаче да видим кадрови промени от Тен Хаг от друго естество.

Гостите не могат да разчитат на Набил Фекир, а Мартин Монтоя не бе регистриран за отбора в Европа.

Очаква се отговор на Манчестър Юнайтед с оглед последното им представяне. За момента мениджърът не е дал яснота дали и какво ще промени в отбора си, като се очаква тимът да даде всичко за да спечели срещата и да не изпадне в дупка по отношение настроението.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Реал Бетис 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Бетис (Мануел Пелегрини)
 
Браво
   
Педзела
Фелипе
Сабали
Миранда
Карвальо
Родригес
Руйбал
Родри
Перес
Иглесиас
Рашфорд
Гарначо
Бруно
Санчо
Забитцер
Касемиро
Маласия
Бисака
Мартинез
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Бетис 1:0

  Сподели
772