Барса и Ман Юнайтед ще започнат с равен


И. Ангелов

Барса и Ман Юнайтед ще започнат с равен

Барселона - Манчестър Юнайтед
Стадион: Спотифай Камп Ноу
Дата: 16.02.2023 г.
Час: 19:45 ч.

Барселона напусна групите на Шампионска лига към Лига Европа след като загуби 3 от срещите си и спечели само 2 пъти. Формата преди тази среща обаче показва, че от загубата през октомври с 3:0 от Байерн именно в ШЛ, тимът на Шави има 15 победи и 1 равен.

Манчестър Юнайтед не спечели групата си в Лига Европа след турбулентно начало при Тен Хаг този сезон, който напоследък се подобри значително. Първото място бе пропуснато заради 1 гол след последната победа с 1:0 над лидера Реал Сосиедад. Формата и тук е много добра със само 1 загуба за 17 мача, която бе срещу лидера в Англия Арсенал с 3:2.

Откъм състави, при домакините контузени са Осман Дембеле и Серхио Бускетс. За Тен Хаг проблемите са доста повече след като с наказания са Лисандро Мартинез и Марсел Сабитцер. Контузени в състава на Юнайтед са Ериксен, Марсиал, МакТоминей и Ван де Бек. Антони остава под въпрос след като пропусна няколко срещи с травма.

Барселона не допусна гол от Манчестър Юнайтед в последните 3 мача между тези отбори. Барса водеше на почивката и в края срещу "червените дяволи" в тези 3 случая. Тук обаче е вероятно да видим повече зрелищен футбол и голове от двете страни.

Прогноза: Барселона - Манчестър Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Варан
Шоу
Далот
Маласия
Касемиро
Фред
Санчо
Бруно
Рашфорд
Вегхорст
Гави
Левандовски
Рафиня
Кеси
Йонг
Педри
Балде
Коунде
Кристенсен
Араухо
   
Щеген
 
Барселона (Шави)

Обоснована прогноза: Барселона - Манчестър Юнайтед 2:2

  Сподели
499