Ман Юнайтед ще използва проблемите в Сосиедад


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще използва проблемите в Сосиедад

Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед
Стадион: Реале Арена
Дата: 03.11.2022 г.
Час: 19:45 ч.

Ако избегне загубата Реал Сосиедад ще излезе като първенец от групата след като в момента се намира на 3 точки над съперника си, който надви на старта на Лига Европа с 1:0. в Англия. Проблемите в състава обаче са доста и испанците загубиха 2 от последните си 3 мача във всички турнири.

Манчестър Юнайтед също продължава напред в Лига Европа без значение резултата, като предстои да видим дали Тен Хаг ще излезе с най-силния си състав в опит да превземе първото място с успех. Победата обаче трябва да е по-добра от минималното 1:0, с което по-рано тимът отстъпи на този съперник, т.е. с поне 2 гола.

Откъм състави, домакините имат почти цял отбор от контузени имена - Муньос, Чо, Садик, Сорлот, Баренешеа, Оярсабал, Сола и Меркеланс. Сорлот ще е особено голяма загуба след като в ЛЕ до тук има два гола и асистенция.

Варан продължава да липсва за гостите, като Линдельоф и Антони са също под въпрос. На тренировки за Юнайтед се завърна Марсиал, който може да получи някаква роля. Мениджърът призна, че в последната среща Магуайър е играл на мястото на Линдельоф само заради неразположението на последния, което прави капитана трети избор след Варан и шведа.

Манчестър Юнайтед избегна загубата в 33 от последните 37 мача в ЛЕ. Сосиедад спечели 5 мача поред този сезон в турнира, в последните 3 от които не допусна гол. В 4 от 5-те победи испанците вкараха по най-малко 2 гола, като само Юнайтед допусна 1. 

Победата е необходима повече на гостите, и с оглед проблемите в лагера на Сосиедад може да се очаква победа за Юнайтед.

Прогноза: Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Магуайър
Мартинез
Далот
Маласия
Касемиро
Ериксен
Антони
Бруно
Гарначо
Роналдо
Карикабуру
Наваро
Кубо
Мерино
Ияраменди
Гевара
Рико
Елустондо
Пачеко
Субелдиа
   
Ремиро
 
Реал Сосиедад (Иманол Алгуасил)

Обоснована прогноза: Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед 0:1

  Сподели
654