Анонс на срещите-реванш от 1/8-финалите на ЛЕ


Н. Гавазов

 Анонс на срещите-реванш от 1/8-финалите на ЛЕ

Цървена звезда - Рейнджърс

Първият мач завърши с победа 3:0 за Рейнджърс, а сръбският колектив има за какво да съжалява, защото бе абсолютно равностоен на шотландците, вкара три гола, които бяха отменени, а за капак гостите изпуснаха дузпа.

Сега Цървена звезда е изправена пред планина, но тя е преодолима, ако се погледне играта на белградчани на "Айброкс". Освен това публиката на "Райко Матич" ще даде своя принос, така че очакванията са за още по-добър футбол от страна на хората на Деян Станкович и победа с поне два гола, а не бива да се изключва и пълен обрат в сблъсъка.

Прогноза: Цървена звезда - Рейнджърс 2:0

 

Монако - Брага

Още един двубой, в който домакините влизат след негативен резултат от първия мач, но който можеше да се развие по различен начин. Брага спечели първата среща с 2:0, с голове в 3-та и 89-та минута, но французите имаха своите шансове и само могат да съжаляват за пропиляването им.

Трудно бихме казали, че Монако е фаворит заради домакинството си, защото местният стадион не създава онази атмосфера, която да даде нужния заряд на играчите. В този смисъл е напълно възможно да видим повторение на предишната среща, но този път с по-голяма съсредоточеност от страна на френските нападатели.

Това е мач с троен знак и истинско предизвикателство за почитателите на залозите.

Прогноза: Монако - Брага 2:1

 

Байер Леверкузен - Аталанта

Това е един от най-интригуващите сблъсъци на този етап от турнира. Първият мач се получи много атрактивен, а зрителите видяха пет гола, като победата в крайна сметка отиде при Аталанта - 3:2. Впрочем, резултатът не бива да ни лъже. "Аспирините" се възползваха от вече станалите досадни грешки на отбрана на бергамци, а италианците от своя страна можеха да вкарат още няколко гола, защото напълно контролираха събитията.

Любопитен реванш, защото и двата тима играят открит и атрактивен футбол. Домакините ще имат подкрепата на трибуните, но гостите отдавна са известни с това, че факторът домакинство не е толкова важен за тях.

Съветът ни е да бъдем много внимателни към двубоя, защото в него ще има голове - поне над 2.5, но кой ще вкара повече е трудна за прогнозиране задача.

Прогноза: Байер Леверкузен - Аталанта 2:2

 

Лион - Порто

Поредният сблъсък- загадка в Лига Европа, който също трябва да привлече вниманието на феновете. Първата среща в Португалия завърши с победа 1:0 за Лион, което се прие за голяма изненада. Впрочем, "драконите" станаха жертва на собствената си тактика и на разточителността си пред чуждата врата, а лионци впечатлиха основно с добрата си игра в защита.

Порто остава фаворит в този сблъсък, най-вече защото се намира в добра форма. Френският колектив от своя страна е непостоянен през целия сезон. Един гол разлика е пренебрежително малка преднина и напълно във възможностите на гостите.

Прогноза: Лион - Порто 1:2

 

Айнтрахт Франкфурт - Бетис

Айнтрахт спечели първия мач с 2:1 и това бе напълно заслужен резултат. "Орлите" играха открит футбол през първото полувреме, вкара два гола, а след почивката умело затвориха играта.

Колкото и да е странно, трудно бихме определили фаворит в този сблъсък. Германският колектив изненада с играта си в Испания, но и често става жертва на атакуващия си стил на игра. В този смисъл можем да видим всичко в днешния мач - от победа за гостите до домакински успех.

Прогноза: Айнтрахт - Бетис 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
468