Лайпциг ще постигне целта в Сосиедад


И. Ангелов

Лайпциг ще постигне целта в Сосиедад

Реал Сосиедад - РБ Лайпциг
Стадион: Аноета
Дата: 24.02.2022 г.
Час: 19:45 ч.

Реал Сосиедад успя да направи 2:2 в Германия в първия кръг с Лайпциг и сега мястото на осминафиналите все още е в баланса между двата тима. След добрия резултат обаче Сосиедад бе унижен с 4:0 в дербито с Атлетик Билбао през уикенда.

Лайпциг се поправи след домакинството с Реал като унищожи с 6:1 Херта Берлин в неделя вечер. Проблемът на тима сега ще е да подобри друга важна статистика, защото цял сезон тимът няма постигнати две поредни победи. Съставът е в почти перфектно здраве и само Марсел Халщенберг има проблем. Разчита се на реализатора Кристофер Нкунку, който вкара два пъти през уикенда.

При домакините с контузии липсват Янузай, Баренешеа и Монреал. Карлос Фернандес и Александер Исак също са под въпрос. Мартин Субименди пропусна първия кръг с наказание и е на линия. Изненада бе промяната на вратарите в първия кръг когато Мат Райън се появи между гредите, като това може да се случи и тук.

В последните 3 мача на Реал Сосиедад в Европа бяха вкарани средно над 2.5 гола. Реал постигна сухи мрежи в 4 от последните си 5 мача у дома, но последният случай допусна 4. Лайпциг се затруднява в гостуванията си този сезон, но с оглед формата остава фаворит.

Прогноза: Реал Сосиедад - РБ Лайпциг 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лайпциг (Доменико Тедеско)
 
Гулакси
   
Шимакан
Адамс
Гвардиол
Клостерман
Хайдара
Кампл
Ангелино
Олмо
Нкунку
Силва
Сорлот
Оярсабал
Рафиня
Порту
Субименди
Гевара
Муньос
Салдуа
Норманд
Елустондо
   
Райън
 
Реал Сосиедад (Иманол Алгуасил)

Обоснована прогноза: Реал Сосиедад - Лайпциг 1:2

  Сподели
561