Рейнджърс ще довърши Борусия Дортмунд и без успех


И. Ангелов

Рейнджърс ще довърши Борусия Дортмунд и без успех

Рейнджърс - Борусия Дортмунд
Стадион: Айброкс Стейдиъм
Дата: 24.02.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Донакъде очаквано, донякъде не, доколкото в лагера на Борусия липсваше ключовия Ерлинг Холанд, в първия кръг от шеснайсетинафиналната фаза на Лига Европа Рейнджърс отиде до Германия и си тръгна с победа с 4:2 и това е изключително голям брой голове на гости, който поставя домакините сега в добра позиция за прогрес.

Борусия се върна след онази загуба с 6:0 над Гладбах в Бундеслигата в неделя, и това отново без Холанд. Звездата обаче тренира през тази седмица и ще бъде в състава за ключовия двубой. 

При домакините резервният вратар Жон МакЛохлин е позитивен с коронавирус и ще пропусне. Янис Хаджи е с контузия, а под въпрос са Балогун и Рамзи, който пропусна последното 1:1 с Дънди през уикенда. 

Дортмунд не може да разчита на Рейна, Загаду, Аканжи и Мори с контузии. Под въпрос са още Холанд, Шмелцер и Мюние, с които може и да се рискува. 

Рейнджърс показва впечатляваща форма у дома и преди тази среща тимът спечели 9 поредни мача пред своята публика. Още по-впечатляващо е, че всички тези победи бяха без да бъде допуснат гол. В Лига Европа тимът няма загуба в 5 поредни кръга.

Дортмунд обаче вкара гол във всяко от последните си 10 гостувания и ще се хвърли с всички сили за да обърне резултата. Вероятно ни очаква нов вълнуващ и резултатен двубой.

Прогноза: Рейнджърс - Борусия Дортмунд 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Борусия Дортмунд (Марко Розе)
 
Кобел
   
Джан
Хумелс
Понграсич
Азар
Дахуд
Белингам
Герейро
Ройс
Мален
Бранд
Морелос
Кент
Арибо
Арфилд
Лундстрам
Джак
Барисич
Таверние
Баси
Голдсон
   
МакГрегър
 
Рейнджърс (Джовани ван Бронкхорст)

Обоснована прогноза: Рейнджърс - Борусия Дортмунд 2:3

  Сподели
492