Ман Юнайтед ще спечели в Гранада


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще спечели в Гранада

Гранада - Манчестър Юнайтед
Стадион: Нуево Лос Карменес
Дата: 08.04.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Гранада се определя като най-големият аутсайдер в четвърт-финалите на Лига Европа в момента. Формата на тима в Ла Лига е трагична и оправдава деветото място в Испания, но в първите срещи с Наполи и Мьолде в Лига Европа тимът спечели, преди да загуби вторите срещи и в двата случая.

Манчестър Юнайтед изигра трудни срещи с Реал Сосиедад и Милан, като в големи порции от срещите си отстъпваше в играта, но продължи до тук. Тимът на Оле Гунар Солскяер не трябва да подценява съперника, макар и да е необходима ротация с по-свежи и по-малко представящи се играчи.

Откъм състави, за Гранада може да липсват до 6 човека за срещата. Със сигурност аут са Лозано, Суарес и Мия, а под въпрос са още Фолкие, Нева и Соро. Бившият нападател на Тотнъм Роберто Солдадо ще води атаката. Той не успя да вкара в последните си 3 мача срещу Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" също имат своите проблеми, като Антони Марсиал може да пропусне остатъка от сезона с проблем в коляното. Хуан Мата и Фил Джоунс продължават да липсват, а сега и Ерик Баили се лекува от коронавирус. Маркъс Рашфорд и Алекс Телес са поставени под въпрос. На врата се очаква да видим отново Дийн Хендерсън, който напоследък изглежда титулярния избор на позицията вместо Давид Де Хеа, който медиите спрягат за напускане.

Манчестър Юнайтед избегна загубата в 25 от последните 27 мача в Лига Европа. Гранада не се намира в добре форма с 3 загуби в последните 4 мача в Ла Лига, но тимът има само това състезание за потенциална награда до края на кампанията и ще даде всичко за успеха. За гостите този мач е по-скоро протоколен, и те са големите фаворити, които могат да свършат работата си ако не подценят опонента.

Прогноза: Гранада - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хендерсън
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Шоу
МакТоминей
Фред
Гринууд
Бруно
Погба
Кавани
Солдадо
Пуертас
Молина
Кенеди
Ерера
Гоналонс
Диас
Валехо
Дуарте
Санчес
   
Силва
 
Гранада (Диего Мартинес)

Обоснована прогноза: Гранада - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
299