Ман Юнайтед ще се справи с Копенхаген


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се справи с Копенхаген

Манчестър Юнайтед - Копенхаген
Стадион: РайнЕнерджи
Дата: 10.08.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед обърна ЛАСК в последния мач от осминафиналите на Лига Европа, като с общ резултат от 7:1 над този съперник продължи към четвърт-финалната фаза на второто по значение европейско състезание. 

Копенхаген успя да впечатли с 3:0 над Истанбул Башакшехир в сряда и продължи с общ резултат от 3:1. Тимът има гордост срещу Юнайтед от 2006-та година, когато победи именития съперник в Шампионска лига. Тази среща ще се играе без публика и на неутрален терен, което е еднакво неудобно и за двете страни.

Откъм състави, при Оле Гунар Солскяер контузени са защитниците Люк Шоу, Аксел Туанзебе и Фил Джоунс. Гостите нямат никакви проблеми и вероятно ще видим отбора от последната победа над Истанбул. Гилермо Варела ще се изправи срещу бившия си отбор.

Манчестър Юнайтед не загуби в 20 от последните 21 мача в Лига Европа. В последните 3 мача "червените дяволи" вкараха поне по 2 гола на съперниците си. Разликата в класите на двата тима е видна, но така беше и през 2006 г., когато в последната среща между тези отбори гостите победиха с 1:0.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Копенхаген 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Копенхаген (Стале Солбакен)
 
Йонсон
   
Нелсон
Бйеланд
Варела
Боилесен
Зеца
Мудразия
Бийл
Винд
Йенсен
Сантос
Марсиал
Рашфорд
Бруно
Гринууд
Погба
Матич
Уилямс
Бисака
Магуайър
Линдельоф
   
Ромеро
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Копенхаген 2:1

  Сподели
273