ЦСКА ще гони победа срещу ТНС


П. Пенков

ЦСКА ще гони победа срещу ТНС

ЦСКА - ТНС
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 19.08.2010
Час: 21:30
Съдия: Ханес Каасик (Естония)

В първи плейофен двубой за влизане в групите на Лига Европа ЦСКА приема на националния стадион "Васил Левски" уелския шампион ТНС. Проблемите в червеният клуб през последните седмица не са приключвали, като преди дни старши треньора Павел Дочев беше отстранен от поста си, след като не успя да се справи със ситуация в отбора и лошото начало на родния ни шампионат за армейците. Треньор на ЦСКА срещу ТНС ще бъде Сашо Борисов, а очаквания нов наставник - Гьоре Йовановски все още няма работна виза и ще трябва да наблюдава срещата и да консултира Борисов.

Освен това червените имат проблеми и с избора на титулярния състав за двубоя с уеслкия тим. Твърде много контузените футболисти - Фабрицио Грило, Марко Еспозито, Апостол Попов, Костадин Стоянов, Уялим Тиеро, Николай Манчев, Йордан Минев, Атанас Зехиров ще окажат голямо влияние върху представянето на ЦСКА в този мач. Но някои смятат, че проблемите на софийския клуб са на психологическа основа и няколко поредни победи отново ще върнат самочувствието им въпреки множеството конфликти в тима.

Противниците им ТНС нямат проблеми с контузени футболисти и ще могат да разчитат на най-добрия си състав. Единствено с леки травми са Мариот и Едуардс. Наскоро уелските шампиони започнаха родното си първенство, като все още не са набрали необходимата скорост за да побеждават. Затова те не са смятани са фаворити в срещата им с ЦСКА, но това не ги кара да губят надежда за реванша пред собствена публика. Според мен ЦСКА ще успее да спечели минимално първия двубой, тъй като ТНС ще искат да запазят резултата, колкото се може да бъде по благоприятен за тях за реванша в Уелс.

Прогноза: ЦСКА - ТНС 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

27 юли ЦСКА - Клифтънвил 3:0 (Лига Европа)
01 август ЦСКА - Левски 0:1 (А група)
05 август Клифтънвил - ЦСКА 1:2 (Лига Европа)
08 август ЦСКА - Черноморец 1:2 (А група)
14 август Видима-Раковски - ЦСКА 2:2 (А група)

ТНС:

13 юли Бохемианс - ТНС 1:0 (Шампионска лига)
20 юли ТНС - Бохемианс 4:0 (Шампионска лига)
27 юли ТНС - Андерлехт 1:3 (Шампионска лига)
03 август Андерлехт - ТНС 3:0 (Шампионска лига)
13 август ТНС - Престатън 5:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

ЦСКА - ТНС

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.18
Равен - 6.50
ТНС - 16.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
252