Динамо Киев и Лацио отново няма да се победят


Н. Гавазов

Динамо Киев и Лацио отново няма да се победят

Динамо Киев - Лацио
Стадион: "Олимпийски", Киев
Дата: 15.03.2018 г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Хесус Хил Мансано (Испания)

Динамо Киев и Лацио ще изяснят отношенията си тази вечер в столицата на Украйна. Първата среща се получи много противоречива. Римляните не действаха по най-добрия начин, но реализираха две свои атаки. Киевчани пък изглеждаха много по-убедително от срещата с АЕК и вкараха два красиви гола. Резултатът е малко изненадващ от първоначалните прогнози, но и доказващ, че "орлите" не са в много добра форма.

Динамо победи Верес с 1:0 през уикенда и продължава да преследва лидера Шахтьор. Лацио пък се препъна във втори пореден мач, правейки 2:2 на гости на Каляри. Така столичани остават четвърти в класирането, но позволиха на двата милански гранда да се доближат - Интер е на точка, а Милан на 6 пункта.

За домакините няма да играят контузените Бушан, Сидорчук и Калитвинцев, както и наказания Гармаш. Гостите са без Касерас, който лекува травма.

Динамо няма загуба в евротурнирите в последните си седем мача, записвайки пет победи и две равенства. Въпреки всичко, не можем да назовем явен фаворит в срещата. Домакините имат преимущество от два гола, но гостите са с повече качество в състава си. Лошата форма на римляните не ни позволява да ги посочим за сигурен победител, за това предлагаме соломоновско решение - двата тима няма да се победят.

Прогноза: Динамо Киев - Лацио 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168