Рой Ходжсън: Трябва да спечелим заради Сър Боби Робсън


.

Рой Ходжсън: Трябва да спечелим заради Сър Боби Робсън

Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън призна, че неговият отбор ще бъде вдъхновен от бившия селекционер на Англия Сър Боби Робсън. Както е известно, Ходжсън и покойния вече Сър Робсън бяха големи приятели, преди легендарния футболист на Ипсуич и Англия да напусне този свят миналата година след продължително боледуване от рак.

„Да спечелим купата в чест на Сър Боби Робсън ще бъде наистина фантастично, тъй като, както знаете ние бяхме приятели дълги години. Той беше един велик човек и за мен ще бъде чест да си мисля, че мога да вървя по стъпките му", каза Ходжсън пред журналисти след снощната тренировка.

„Работихме много и изминахме дълъг път, за да достигнем до този финал. Знаем, че след последният съдийски сигнал единият отбор ще се усмихва, а другият ще напусне игрището със сълзи в очите. Надявам се Фулъм да е тимът, който ще вдигне трофея", добави наставникът на лондончани.

Тази вечер от 21:45 часа на стадион „Нордбанк Арена" в Хамбург, Фулъм излиза срещу Атлетико Мадрид в историческия първи финал на Лига Европа.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
157