Заподозряха Роналдо в хомосексуални връзки (снимка)


Н. Гавазов

Заподозряха Роналдо в хомосексуални връзки (снимка)

Нападателят на националния отбор на Португалия и Реал Мадрид Кристиано Роналдо четири пъти в седмицата лети до Мароко, за да се срещне със своя близък приятел кикбоксьора Бадр Хари, съобщава Mirror в броя си от днес. Според изданието, от понеделник до четвъртък след края на тренировките на Реал Роналдо пътува до столицата на Мароко Рабат със собствения си самолет. Футболистът се завръща вечер, за да успее да се включи в сутрешните тренировки на тима. Във връзка с това Кристиано е заподозрян в хомосексуални връзки.

Mirror отбелязва, че ръководството на Реал силно е обезпокоено от редовните пътувания на звездата до Мароко. Според мнението на босовете, независимо от това, че нападателят не нарушава условията на договора, от честите полети страда формата на играча.

Първите снимки на Роналдо, позиращ в ръцете на Хари, се появиха в акаунта на играча в Instagram през октомври. На една от снимките кикбоксьорът в шеговита форма написа, че двамата с Роналдо са се оженили.

На 13 ноември 30-годишният футболист разказа, че се среща с няколко момичета, от които ще избере само една. През януари 2015 година Роналдо се раздели с руския модел Ирина Шейк след петгодишни отношения. Тогава някои руски медии писаха, че португалецът е плащал на Ирина, за да гради играча имидж пред света, че не е хомосексуалист.

По същото време в Europsort се появи голям материал, в който се изказаха предположения за нетрадиционната сексуална ориентация на Роналдо и като доказателства се даваха някои признаци, характерни за представителите на тази общност - прекалената суета на Кристиано, кокетничене пред камерите, дете от сурогатна майка, както и провокативни снимки с млади мъже.

СНИМКА

  Сподели
167