Хванаха Сисе с две съпруги и три любовници


Н. Гавазов

Хванаха Сисе с две съпруги и три любовници

Бдителните британски журналисти откриха, че нападателят Папис Сисе има две жени и три любовници. Първата съпруга на футболиста е емигрантката от Сенегал Адия Сини Тиав, която е забременяла от Сисе през 2002 година. Тогава Папис е бил на 16 години, а родилката само на 13. Футболистът укрил документите за раждането на сина си, за да скрие възрастта на съпругата си и така да избегне наказателна отговорност.

В началото на юни стана известно, че Сисе е вдигнал тайна сватба с волейболистката Ава Диало, при това без да се разведе с първата си жена. Според разказа на Адия, тя е в шок от случилото се.

"Все още съм негова жена, а той ми се надсмя, унижи и постъпи така, сякаш никога не съм съществувала. Не ми трябват парите му. Боли ме от приказките му, че току що се жени и никога преди не е имал жена. Разруших живота си заради него, защото останах без образование. Пожертвах младостта и девствеността си. Баща ми се отрече от мен. Той винаги смяташе, че човекът когото обичам не струва толкова. Въпреки всичко, аз го оставих заради Папис. Синът ми, който е на 13, не знае дядо си. Много страдам, но въпреки това обичам Папис", заяви Тиав.

"Папис много неща обещаваше, но никога не спази думата си. За мен и детето се грижеше майка ми, тъй като той нищо не правеше. Даваше ни 500 паунда на месец, за да гледам сина ни. Тя (майката) ходеше да продава закуски на студентите и изкарваше по някой лев. През 2014 година Папис стана и напусна дома без нито една дума. Питах го какво става, но той нищо не каза. Само заяви, че между нас всичко е свършило. Питах го, заслужавам ли такава съдба, но той не даде обяснения", каза още съпругата на футболиста.

Двуженството в Сенегал се преследва от закона, но само в случай, че една от жените се оплаче. Адия обаче няма да се обръща към съда, защото вярва, че Папис ще се върне при нея.

Кралицата на красотата и мис Нюкасъл Рашел Грехъм призна, че се е срещала със Сисе до сватбата му с Ава. Когато Папис заминавал за Париж, където се състоя церемонията, футболистът излъгал, че отива да види родителите си.

По-късно се появиха още две любовници, които също са били шокирани от новината за неговата сватба, тъй като били сигурни, че играчът се среща изключително с тях. Това са танцьорката Натали Гибсън и Ласкони Силва, която работи като модел и рекламно лице на верига магазини.

"Планирах да живея в дома му, надявах се да ми бъде мъж, когато мой приятел ми позвъни и ме попита следя ли новините. И до сега съм в шок. Човекът, за когото смятах да се оженя, се женеше за друга. Тогава не знаех за другите две момичета", заяви Силва.

В момента Сисе се намира в САЩ на лагер с клуба. От Нюкасъл отказаха коментар на случващото се.

 

  Сподели
319