Кантона: Щях да нокаутирам Анри (видео)


.

Кантона: Щях да нокаутирам Анри (видео)

Бившият национал на Франция и звезда на Манчестър Юнайтед, познат в Англия като лошото момче на 90-те години - Ерик Кантона, обяви, че ако е бил на мястото на ирландските футболисти е щял да удари Тиери Анри, съобщава новината Тhe Sun.

„Това, което ме шокира най-много не бе играта с ръка. Шокира ме, че този играч в края на мача, пред всичките телевизионни камери, седна до един играч на Ейре, за да го успокоява - когато току що го прецака", възмутен е Кантона.

Кантона не е могъл да повярва, че след края на мача Анри е седнал на терена, за да поговори с ирландския защитник Ричард Дън, след като с хандбалният си прийом подаде на Уилям Галас за гола, който уби надеждите на Ейре за участие на Мондиал 2010.

Кантона, който е популярен с ударът си от кунг-фу срещу фен по време на футболен мач на Манчестър Юнайтед, добавя, че три секунди след гола, измамникът е нямало да може да играе повече.

„Ако бях ирландец, Анри щеше да е нокаутиран до три секунди", каза бившата звезда на Юнайтед.

Както е известно, инцидентът унищожи репутацията на Анри, който вчера се извини за постъпката си и призова мача да се преиграе отново.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
132