Как почиват известните футболисти (снимки)


П. Пенков

Как почиват известните футболисти (снимки)

След дългия и тежък сезон, световните футболни звезди имат правото да отпочинат за няколко седмици преди отново да се върнат в фокуса на камерите. DailyMail ни разкрива повече подробности допълнение със снимки от това как любимите ни футболисти прекарват почивката си.

Легендата на Челси Дидие Дрогба в момента се радва на слъчевите лъчи на Френската ривиера. Само след няколко дни той ще трябва да се върне в Турция, където ще поднови тренировки с турския Галатасарай.
Drogba
Играчът на Челси Ашли Коул прекарва ваканцията си на испанския курорт Марбейя, седмица преди началото на предсезонната подготовка и срещата му с Моуриньо. Въпреки това, Коул си прекарва страхотно в Испания в компанията на красиви момичета и доста алкохол.
http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/dabb3922d78138b2603b414ddaed22be_XL.jpg
Легендарният бразилски нападател Роналдо, който наскоро приключи с футбола, показа че няма намерение да се оттегля от живота на футболистите и да умее да почивка с техния стил. Бившата 9-ка прекарва почивката си в Лас Вегас, обикаляйки казината.
Beach body: Brazilian striking legend Ronaldo partied with pals in the Encore Hotel and Casino in Las Vegas
Сеск Фабрегас и Лионел Меси пък разпускат на Ибиса в компанията на приятелките си - Даниела Сийман (Фабрегас) и Антонела Рокусо (Меси).
Barca away: Lionel Messi's girlfriend Antonella Roccuzzo also accompanied the couple
Десният бранител на Челси Сесар Аспиликуета зарадва приятлката си с почивка на Балеарските острови, само седмица преди да започне предсезонната си подготовка с Челси.
Who likes short shorts? Cesar Azpilicueta gets up close with his girlfriend on the couple's break
Докато повечето от играчите на Манчестър Сити днес подновиха тренировки, Давид Силва продължава да се излежава на плажовете на Марбея, както и Ашли Коул. Полузащитникът получи допълнително време за почивка, след като взе участие в Купата на Конфедерациите с отбора на Испания.
Sun and shades: Manchester City's David Silva enjoyed relaxing by the pool in Marbella and sipping a Corona

  Сподели
136