Футболен бос предизвика скандал в ефир


Н. Гавазов

Футболен бос предизвика скандал в ефир

Съветникът на президента на Олимпик Лион Бернар Лакомб предизвика истински скандал по време на визитата си в радиостанция RMC. Футболният бос отказа да отговори на въпрос на слушателка за маниера на игра на нападателя Карим Бензема, който беше освиркван от публиката по време на световната квалификация с Испания в началото на тази седмица.

Своят отказ Лакомб мотивира с нежеланието да обсъжда футболни въпроси с жени.

"Аз не разговарям с жени за футбол. Това е мой принцип. Жените е по-добре да се занимават със своите тигани и тенджери", заяви Лакомб в ефир.

Слушателката, представила се с името Соня, подложи на критика последните изяви на нападателя на Реал Мадрид в състава на националния отбор на Франция. След отговора на боса ефира на радиото беше засипано от разгневени слушатели, това наложи да бъдат изключени линиите за връзка със слушателите. Впрочем, след инцидента Лакомб поднесе извиненията си.

"Моля за извинение, ако изказването ми е обидило по някакъв начин жените, особено спортистките и дамите -футболисти. Просто исках рязко да отговоря на поредната порция критика по адрес на Бензема. Това ми се струва неприемливо", заяви Лакомб.

 

  Сподели
131