Адвокатът на Росел: Всички обвинения са смехотворни


Н. Гавазов

Адвокатът на Росел: Всички обвинения са смехотворни

Адвокатът на президента на Барселона Сандро Росел в Бразилия - Антенор Мадруга заяви, че неговият клиент с нищо не е заплашен по делото, което бразилската прокуратура започна днес. Както е известно, босът на каталунския клуб е обвинен в измама при придобиване на правата за излъчване на приятелската среща между Бразилия и Португалия през 2008 година и заплашен от лишаване от свобода.

„Обвиненията се основават на две твърдения. Първото - имала ли е компанията на моя клиент правото да провежда подобни мачове и второ - това, че Сандро е представил подправени документи, за да получи правото за провеждане на приятелската среща. Полицията все още не е предоставила никакви резултати от своето разследване, а прокуратурата вече повдигна обвинения", заяви адвокат Мадруга.

„Всичко това е смехотворно и под тези обвинения няма доказателства. Росел спечели правото да организира подобен мач. Той се състоя, всичко мина успешно, националният отбор на Португалия изпълни всички условия", каза още адвокатът на Росел.

 

  Сподели
119