Звезди на Портсмут се напиха безсрамно


.

Звезди на Портсмут се напиха безсрамно

Изпадналият в криза клуб Портсмут наложи глоба в размер на две седмични заплати на Дейвид Нъгънт и Марк Уилсън, след като двамата се напиха по време на пътуването на отбора до Португалия миналата седмица, съобщава Daily Mail.

Нападателят Нъгънт, който бе закупен от Престън за 6 милиона паунда и полузащитникът Уилсън се напили до безпаметност, но все пак успели да се приберат в 5 сутринта в хотела с разкъсани дрехи след тежко пиене през цялата нощ.

Инцидентът станал в четиризвезден хотел в Гимараеш по време на вечерята след победата с 4:0 над Бенфика преди това. По време на петдневното турне, само във въпросната вечер бил разрешен алкохолът и двамата футболисти явно са решили да наваксат принудителната суша на която са били подложени от треньора.След вечерята двамата отишли в нощен клуб където продължили надпиването си 5 сутринта.

Пол Харт, мениджърът на отбора, заяви, че няма да толерира подобно нещо и поведението им е безумно след което ги върна в Англия преди понеделник когато се прибра останалата част на отбора.

Говорител на Портсмут заяви снощи:

" И Нъгънт и Уилсън са наказани за нарушаване на клубната дисциплина по време на пътуването до Португалия. Допълнително ще разгледаме случая у дома".

Клубът се намира в сериозна криза. Лятната безизходица се засили с продажбите на Диара, Дефу и Глен Джонсън и е резултат от липсата на финансова подкрепа в последните девет месеца. Изпълнителният директор Питър Стор вече предупреди, че се налага да бъдат продадени още футболисти.
Случката в Португалия може да ускори изгонването на Нъгънт, още повече, че отбеляза само три гола за Портсмут през сезона.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
140