Де Хеа: Историята с поничката е едно недоразумение


Н. Гавазов

Де Хеа: Историята с поничката е едно недоразумение

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа, който през лятото пристигна на „Олд Трафорд" от Атлетико Мадрид за 17.8 милиона паунда, заяви, че е възнамерявал да плати поничката си и допълни, че инцидентът не е причина той да остане на пейката през уикенда срещу Норич в мача от седмия кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, миналата седмица испанецът бе задържан на изхода на магазин, без да си плати поничка, чиято цена е 1.19 паунда и бе отведен в стая за разпит.

"Нищо не се е случило. Аз бях заедно с братовчед ми и един приятел от Испания. Влязохме в магазина, бяхме гладни и взехме поничките. Имахме намерение да купим още неща. По едно време разбрах, че не съм си взел портфейла, така че тръгнах към колата, за да го взема. Нищо повече. В магазина си помислиха, че аз си тръгвам, без да платя. Опитах да им обясня, но моят английски все още не е достатъчно добър и отидохме в стаичката. Накрая дойде едно испанско момиче, разбрахме се и в крайна сметка те ни се извиниха. Направиха нещо голямо от нищото, но аз приемам всичко от забавната му страна", заяви Де Хеа за The Sun.

"Не е вярно, че заради случката не играх срещу Норич.Няма как да ме извадят от титулярния състав заради една поничка. Мениджърът е този, който решава. Той върти играчите в тима. Някои от съотборници ми се пошегуваха с мен, като ми дадоха няколко понички. Взех ги с добро настроение и си мисля, че всичко е толкова смешно", допълва стражът на Юнайтед.

 

  Сподели
99