Гринууд чака второ дете


И. Ангелов

Гринууд чака второ дете

Съобщава се, че бившият нападател на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд става баща отново, като се твърди, че партньорката му Хариет Робсън е бременна. Според The ​​Sun, асът на Марсилия - който смени Юнайтед за отбора от Лига 1 това лято с петгодишен договор - очаква второ дете през новата година, около 18 месеца след раждането на дъщеря им Съмър в средата на 2023 г.

Грийнууд се стреми да възстанови футболната си кариера, откакто беше арестуван и след това обвинен в опит за изнасилване, нападение и контролиращо и принудително поведение през 2022 г. Тези обвинения в крайна сметка бяха оттеглени в началото на 2023 г. и след като прекара миналия сезон под наем в Хетафе, 23- годишният приключи дългогодишния си престой в Юнайтед и се насочи към Марсилия. Всъщност той изглежда се е установил във Франция с новината, че отново става баща.

След преминаването на Гринууд в отбора на Роберто Де Зерби за около 30 милиона евро (25 милиона паунда/34 милиона долара), той отбеляза пет гола в седем мача от Лига 1. Въпреки това, той не намери мрежата в последните си четири мача за клуба - който е трети в таблицата.

Грийнууд ще се надява да преоткрие своето голово докосване, когато Марсилия гостува на предпоследния Монпелие в неделя вечерта. Те завършват месеца срещу защитаващия се шампион в Лига 1 Пари Сен Жермен на 27 октомври.

  Сподели
25