Балотели стана жертва на жестока гавра


Н. Гавазов

Балотели стана жертва на жестока гавра

Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели стана жертва на жестока шега от страна на своите съотборници, които си върнаха тъпкано на младия италианец за постоянните му шеги и закачки спрямо останалите играчи в отбора. Както е известно, в продължение на две седмици Манчестър Сити бе в САЩ, където участваше в серия приятелски срещи в рамките на своята предсезонна подготовка.

При завръщането си в Англия, Балотели открил под седалката на своето спортно „Мазерати" чанта, която била пълна със сьомга или поне остатъците от рибата, които престояли там в продължение на цялото време, докато „гражданите" се намирали в Америка.

„Марио си хвана за главата с две ръце, когато разбра какво се е случило. Той едва не припадна от ужасната миризма, която се разнесе навсякъде. Беше просто нещо отвратително - колата беше пълна с мухи, които бяха нападнали късовете гниеща риба", коментира приятел на Балотели.

Източникът също така съобщи, че Марио се опитал да разбере по свой си начин, кой се е пошегувал толкова жестоко с него, но разследването му ударило на камък, тъй като жертвите на неговите пиперливи шеги не са един или двама футболисти на Сити и в крайна сметка се е примирил със случилото се.

Това не е първият инцидент със струващият 80 000 паунда автомобил на италианския национал. През април возилото беше потрошено от манчестърски гангестери, а по-късно се оказа, че нападателят трябваше да заплати и 10 000 паунда глоби събрани от неправилно паркиране.

 

  Сподели
94