Гакпо обвинен в лошо стопанисване на имотите си


И. Ангелов

Гакпо обвинен в лошо стопанисване на имотите си

Звездата на Ливърпул Коди Гакпо беше обвинен в пренебрегване на задълженията си като наемодател, след като нашествие от мишки помете имотите му. Звездата на Ливърпул е обвинен, че е небрежен собственик на поредица от имоти, които притежава в Холандия. 24-годишният инвестира значителна сума от заплатата си, за да създаде портфолио от жилища в южната част на страната - но наемателите му сега се ядосват поради стандарта на имотите. Холандският вестник De Limburger съобщава за твърдения за структурни проблеми, заразяване с паразити и лоши ремонти от жителите.

Щефан Сталс, когото Гакпо наема да събира наем от имотите и да се справя с всякакви проблеми за наемателите, оттогава коментира докладваните проблеми, казвайки: "Имаше проблеми с мишки. Ние ги унищожихме. Състоянието на поддръжка на имота е добре."

Оттогава обаче местният жител Рикардо Силва подчерта други проблеми с имотите, добавяйки: "Един плъх падна в хола ми. Изплаши ме до смърт. Видях го да тича. Беше плъх с дълга опашка. Определено не беше мишка."

Друга, Деуи Кувенберг, каза: "Виждате ли следите от прохапване по дивана ми тук? Всъщност не смея да живея тук."

Гакпо е посочен като единствен акционер в компанията Samaritan, която притежава имоти в Ротердам, Дордрехт, Роермонд, Веерт и Желин. Средният наем в тези райони е около £500 ($618) на месец, но въпреки проблемите имотите на Гакпо са обявени за над £700 ($865). Според The ​​Mirror представители на играча са отказали да коментират информацията. Те са заявили, че отговорността за имотите е на компанията, която ги управлява от името на Гакпо.

Феновете на Ливърпул ще се надяват, че тези проблеми извън терена няма да попречат на представянето на Гакпо, тъй като те се стремят да се върнат към победите във Висшата лига след скорошна загуба с 1:0 от Кристъл Палас.

Червените пропаднаха до трето място в елита на английския футбол след загубата и сега са изправени пред разлика от три точки спрямо Арсенал на върха на таблицата. Ливърпул следва да играе срещу Фулъм в неделя следобед.

  Сподели
233