Шакира и Пике спорят за попечителството над децата


Н. Гавазов

Шакира и Пике спорят за попечителството над децата

Популярната певица Шакира и бившият ѝ приятел футболистът на Барселона Жерар Пике бяха засечени в каталунската столица след среща със своите адвокати, съобщава испанската преса. Според репортерите продължават разногласията между двамата след раздялата им относно попечителството над децата.

Известно е, че певицата ще получи пълно попечителство над двете им общи деца и ще замине с тях за САЩ. Пике е готов да го приеме, но само при положение, че Шакира изплати дълга му от 400 000 долара и му плаща пет първокласни полета между САЩ от Испания всяка година, за да вижда децата си.

Напомняме, че Шакира и Жерар Пике обявиха раздялата си това лято. Причината, както съобщават западните медии, бе изневярата на футболиста, който често бе засичан от папараците в нощни клубове с различни жени. Близки до Пике твърдят, че след раздялата с Шакира той е страдал и преживял тежки моменти. В същото време, малко след раздялата им, той започна афера с 23-годишната Клара Чиа, която работи в неговата компания и организира събития.

Запознати съобщават, че това много ядосало Шакира, тъй като имали споразумение да не се появяват публично с нови партньори до година след раздялата. Новият роман на футболиста предизвика и гнева на феновете на Шакира. Те започнаха да атакуват Пике в социалните мрежи и дори на футболен мач феновете скандираха името на певицата.

Шакира и Жерар Пике бяха заедно в продължение на 11 години без да узаконят връзката си. Двойката има двама сина - Милан е на девет години, а Саша - на седем.

  Сподели
347