Английски национал крие, че ще става баща


Н. Гавазов

Английски национал крие, че ще става баща

Играч от националния отбор на Англия се опитва да прикрие факта, че в скоро време ще става баща, съобщава The Mirror.

По-рано през седмицата стана известно, че популярният Intagram - модел Лорен Гудман е бременна и в момента почива в Барбадос с вече ясно видим корем. Според The Sun, бащата на  детето е един от играчите в отбора на Англия.

Двамата има отношения, които не са се превърнали в пречка за зачеването на дете с модел.

Както самата Гудман отбеляза, бременността й е малко чудо, тъй като лекарите преди това й казаха, че няма да може да забременее по естествен път.

"Те възнамеряват да вземат правилните решения в името на детето. Лорен и футболистът се познават от години, имат много общи приятели. Но връзката им никога не е била нещо друго освен приятелска до миналото лято. Те се подкрепяха в трудни времена. Лорен след това се раздели с Дан Ръшфорд - по-големият брат на нападателя на Манчестър Юнайтед Маркус", твърди източник.

Оказва се обаче, че бъдещият баща се опитва да остане на страна от тази история, което накара някои медии да започнат по-усилено да гадаят кой е въпросният футболист и дали не е женен.

"Той иска да остане настрана от всичко това и да не се вдига много шум. Знам, че и плати почивката на Барбадос, където Ло се наслаждава на топлото време. Нямам на представа дали ще обявят кой е бащата на детето, най-вероятно не", допълва източникът.

  Сподели
153