Играчи от Висшата лига се забавляват с проститутки и травестит


Н. Гавазов

Играчи от Висшата лига се забавляват с проститутки и травестит

Играчи от Висшата лига на Англия са в центъра на поредния сексскандал, след като снощи стана ясно, че са наели 14 проститутки и един травестит с които са се забавлявали, съобщава новината The Sun . Нападателят на Арсенал Карлос Вела и защитника на Фулъм Карлос Салсидо, заедно със съотборниците си от националния отбор на Мексико, след победата миналата седмица в приятелска среща с Колумбия (1:0), наели момичета в хотела в който били отседнали и се забавлявали с тях до сутринта.

Информацията се появи най-напред в мексиканския спортен сайт La Aficion , който показва снимки от личния сайт на травестита и има меню с нестандартни секс услуги.

Играчите отрекоха категорично информацията и заявиха, че всъщност купонът е бил със семействата им и приятели, а предвиденото излизане е било забранено заради страхове за сигурността на играчите.

„Ако има глоба за плащане, ще го приема, но вестниците казват, че сме наели 15 проститутки, включително травестит - а това не е станало. Изпихме няколко питиета, но само това се случи", заяви Салсидо.

За частния купон в Монтерей мексиканците са платили „скромната" сума от 1600 евро. Според информацията, целият отбор на Мексико е бил на партито, което е продължило цяла нощ, съобщи пък Diario de Mexico . Не е известно обаче , дали някой от играчите е правил секс с платените момичета, или те са били поканени само един футболист.

Местният вестник Record пък е заснел как една от проститутките напуска хотела в 6 часа сутринта, облечена с фланелка на националния отбор на Мексико.

От футболната Федерация обявиха, че започват разследване на случая.

 

  Сподели
144