Лалана и Хендерсън се забавлявали в стриптийз-бар преди мача на Англия


Н. Гавазов

Лалана и Хендерсън се забавлявали в стриптийз-бар преди мача на Англия

Полузащитниците на националния отбор на Англия Джордан Хендерсън и Адам Лалана са посетили стриптийз бар For Your Eyes Only club по време на пребиваването си в националния отбор на Англия. Според информацията, двамата са пропътували 110 мили от базата на "Трите лъва" в хотел Grove в Хартфордшир, за да се поглезят с разголените танцьорки.

Персоналът на For Your Eyes Only club твърди, че двамата футболисти заедно с приятели са се появили в клуба около 23 часа миналата събота и са напуснали заведението след около два часа.

"Те са изминали 220 мили до тук и обратно, за да дойдат с приятелите си и да прекарат два часа във ВИП зоната", цитира източника служител на клуба.

"Добре си прекараха, гледайки момичетата на подиума. Бе истински шок да ги видя тук, тъй като знаех, че те трябва да тренират преди мача с Испания. Някои от момичетата бяха повикани, имаше и скрити танци. Лалана редовно идва тук. Всички момичета го познават. Понякога той води със себе си и други футболисти на Ливърпул. Но стана високомерен напоследък и вече се отнася с пренебрежение към нас", каза гост на клуба.

  Сподели
227