Анонс на 37-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 37-ми кръг от Серия А

Рома - Киево
Дата: 08.05.2016
Час: 13:30

Рома загуби от дефанзивната си сила в последно време но някак успя да спечели последните си 3 мача по вълнуващ начин. Това постави напрежение над Наполи, който отново ще играе след Рома в кръга.

Киево вече няма за какво да играе този сезон. Тимът е на 6 пункта от шестото място в класирането и се намира на прекрасна позиция в Серия А.

Рома няма да подцени опонента с оглед целите си, очаква се комфортен мач за домакините.

Прогноза: Рома - Киево 2:0

 

Сампдория - Дженоа
Дата: 08.05.2016
Час: 16:00 

При една определена комбинация от резултати Сампдория може да изпадне, което означава, че победата тук е задължителна стъпка към спасението. 

Срещу Рома, Дженоа даде почивка на някои играчи, за да може да се концентрира с пълна сила върху дербито. Това показва колко важен за клуба е този двубой и добрият резултат от него. В този състав няма играчи с проблеми, което е позитивно преди мача.

Дженоа може да приеме равенство, което ще постави разстояние от 3 точки над Сампдория. Феновете обаче ще искат победа и играчите трябва да се постараят.

Прогноза: Сампдория - Дженоа 0:1

 

Карпи - Лацио
Дата: 08.05.2016
Час: 16:00

Загубата на Карпи от Ювентус позволи на Палермо да се изравни с тима на последното място за изпадане. Сега Карпи оцелява благодарение на по-добрата си голова разлика.

Лацио се намира на 4 точки от 6-то място, но Сасуоло и Милан се противопоставят на този отбор. Квалификация в Европа вече няма да бъде постигната, освен при щастливо стечение на много резултати и задължителни победи до края.

В контраст на своя противник, Карпи държи съдбата си в свои ръце. Напрежението може да причини неприятности на тима, докато Лацио ще играе без такова върху себе си.

Прогноза: Карпи - Лацио 1:1

 

Фиорентина - Палермо
Дата: 08.05.2016
Час: 16:00

Фиорентина има малки надежди за четвъртата позиция в класирането, но целта ще трябва да е победа, за да е сигурно поне 5-ото място. По този начин битката за топ 4 може да остане за последния кръг.

Палермо спечели поредни мачове за първи път от първите два кръга на сезона, което доведе до реален шанс за спасение. Не се очаква обаче трета поредна победа. С оглед на факта, че в последния кръг тимът среща Верона, загуба тук може да не е фатална, особено ако съперника не спечели точки в кръга.

Фиорентина се представя ужасяващо във втората част на кампанията. За пореден път проекта на този отбор не сработи и проблемите са налице. Избягването на негативен резултат е задължително.

Прогноза: Фиорентина - Палермо 2:1

 

Фрозиноне - Сасуоло
Дата: 08.05.2016
Час: 16:00

Фрозиноне може да пропадне в Серия Б дори с победа тук. Този тим пропиля шанса си на "Сан Сиро" миналата седмица и сега изпадането не изглежда под въпрос.

Сасуоло получи помощ от Фрозиноне за достигането на 6-ата позиция в таблицата за сметка на Милан. Любопитно ще е европейското предизвикателство при благополучно стечение на последните срещи за този отбор.

Прогноза: Фрозиноне - Сасуоло 1:2

 

Аталанта - Удинезе
Дата: 08.05.2016
Час: 16:00

Не се очакваше Аталанта да вземе точки от Наполи миналата седмица, но представянето на тима беше дори по-лошо от най-негативните очаквания. В срещата не бе създадена нито една опасност за противника.

С две поредни загуби Удинезе се постави опасно близо до дъното. Карпи и Палермо затвориха разстоянието до тима до 3 пункта и нова загуба може да е катастрофална.

Удинезе трябва да спечели за да си гарантира оцеляване. Всичко друго ще доведе до битка във финалната седмица с възможност за провал.

Прогноза: Аталанта - Удинезе 2:2

 

Торино - Наполи
Дата: 08.05.2016 
Час: 21:45 

Торино спечели 4 от последните си 6 мача и по този начин подобри позицията си до 10-то място. Този сезон не се оказа толкова силен както предните за Торо, след като тимът не се намеси в битката за Европа, но формата в последните седмици е позитивна.

Наполи не позволи на Рома да превземе второто място миналата седмица след победа над Аталанта, в която тимът доминираше през целите 90 минути.

В зависимост от резултата на Рома в ранния мач в неделя, гостите могат да се видят и принудени за ново категорично представяне.

Прогноза: Торино - Наполи 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
232