Агентът на Кондогбиа: Милан предложи по-добри условия


Н. Гавазов

Агентът на Кондогбиа: Милан предложи по-добри условия

Агентът на полузащитника на Интер Жофре Кондогбиа съобщи, че Милан е отправил по-добра оферта за неговия клиент, но французинът е решил да избере предложението на "нерадзурите". Както е известно, играчът в последния момент се отметна от устното съглашение с "росонерите" и подписа с градския съперник Интер, който предложи с 5 милиона евро повече от Милан.

"Той получи предложения от Англия, Испания и Италия, като офертите от Италия не бяха само тези на Милан и Интер. Никога пред нас не е стоял на дневен ред финансовият въпрос. В Милан може да получи повече. Но Кондогбиа искаше да премине именно в Интер. Той се съгласи на по-малка работна заплата, защото се впечатли от проекта на Роберто Манчини", заяви агент Паоло Скявоне.

"Манчини голям треньор и Кондогбиа е убеден, че под негово ръководство ще израсне като играч. Никакви съглашения не е имало с други клубове. Той искаше да отиде в Интер и го направи. Жофре не може да дочака кога ще облече новата фланелка със номер "7" на гърба", добави агентът.

 

  Сподели
118