Верона ще затрудни Интер


И. Ангелов

Верона ще затрудни Интер

Верона - Интер
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 11.04.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Талиавенто

Верона не успя да се върне на пътя на победата след загубата от Лацио, като допусна Чезена да се върне от 3:0 до 3:3 в последния мач на този отбор.

Интер пък пропиля добра възможност да спечели подобно на своя опонент, но след като поведе с 1:0 срещу Парма и допусна вече на практика изпадналия опонент да се върна в мача. Този факт донесе и лоша реакция в трибуните на Интер.

Сега Интер може да разчита отново на Мауро Икарди след наказанието му и се очакват повече голове в мачовете на тима. Родриго Паласио вероятно ще му партнира в предни позиции, след като видимо Лукаш Подолски не успява да се наложи в отбора. Джонатан, Додо и Кузманович остават контузени в лагера на гостите.

Домакините не могат да разчитат единствено на Артур Йонита. Очаква се Хуанито Гомес и Якопо Сала да започнат след като дълго време не са се намирали в състава, първо поради почивка, а след това и заради националните срещи. Андреа Мандорлини има много опции в защита и атака, докато халфовата му линия остава предвидима.

Домакините вероятно ще избегнат изпадането от Серия А тази година, но те целят да удовлетворят феновете си след доста разочароващи представяния на фона на миналата година. От другата страна Интер ще търси покачване в лигата, защото след финала на Копа Италия единият от Ювентус и Лацио ще получи право да играе в Лига Европа, което ще свали местата, даващи право на участие там до 6-та позиция.

Прогноза: Верона - Интер 2:3

 

Последни 5 изиграни срещи:

Верона:

01 март Каляри - Верона 1:2 (Серия А)
07 март Милан - Верона 2:2 (Серия А)
15 март Верона - Наполи 2:0 (Серия А)
22 март Лацио - Верона 2:0 (Серия А)
04 април Верона - Чезена 3:3 (Серия А)

Интер:

12 март Волфсбург - Интер 3:1 (Лига Европа)
15 март Интер - Чезена 1:1 (Серия А)
19 март Интер - Волфсбург 1:1 (Лига Европа)
22 март Сампдория - Интер 1:0 (Серия А)
04 април Интер - Парма 1:1 (Серия А)

Досегашни срещи:

Верона - Интер

62 срещи
7 победи за Верона
21 равенства
34 победи за Интер
Голова Разлика: 100:50 за Интер

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
184