Палермо - Ювентус: Гостите ще икономисат сили преди мача в Дортмунд


Н. Гавазов

Палермо - Ювентус: Гостите ще икономисат сили преди мача в Дортмунд

Палермо - Ювентус
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 14.03.2015 г.
Час: 19:00
Съдия: Марко Гуида

Палермо и Ювентус отварят кръга в Серия А, в един от най-интересните мачове на италианския уикенд. Домакините удържаха само една победа в последните си четири двубоя, но въпреки това заемат удобното за тях десето място в таблицата за класиране, далече от опасната зона. След победата над Наполи сицилианци загубиха от Лацио и два пъти завършиха наравно - с Емполи и Чезена, като трябва да отбележим, че за първи път от началото на сезона Палермо запази суха вратата си в два поредни мача.

Що се отнася до Ювентус, то според думите на Масимилиано Алегри торинци влизат в най-важната седмица от началото на сезона. Наставникът на "бианконерите" подчерта, че титлата в Серия А все още е далече, а предстои трудно пътуване до Дортмунд. За никого обаче не е тайна, че сеньор Алегри най-вече акцентира върху мача с Борусия в Дортмунд. Класиране за четвъртфиналите на Шампионска лига ще бъде успех за Юве, особено отчитайки факта, че там вече се класираха отбори като ПСЖ и Порто, което увеличава шансовете на тима да играе и на полуфинал в турнира.

Отсъстващи: Морганела и Гонсалес от домакините, а за гостите няма да играят Асамоа, Ромуло, Пирло, Касерас и Погба.

Гостите са много по-класен отбор от този на съперника си, но не можа да има никакви съмнения, че Ювентус ще излезе на негостоприемния "Барбера" с мисълта за мача в сряда. Алегри може всичко да говори, но преднината от 11 точки пред втория в Серия А позволява на "бианконерите" да икономисат сили преди пътуването до Германия и да подарят точка на Палермо. Нашите предположения са, че точно това ще се случи тази вечер - сърцатата игра на домакините и икономисването на сили от страна на гостите е предпоставка тази среша да завърши наравно.

Прогноза: Палермо - Ювентус 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
269