Анонс на 9-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 9-ти кръг от Серия А

Сампдория - Аталанта
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 26.10.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Масимилиано Ирати

Сампдория успя да вземе първата си победа за новата кампания с две дузпи срещу Ливорно. Тима не показва най-добрия си футбол понастоящем, но изглежда поне тръгна в добра посока. 

Аталанта спечели трети мач поред в последния кръг. Сега тима се покачи на седмата позиция в класирането. След такъв добър поход от точки сега и равенство ще е достатъчно да се задоволи ръководството, защото тима не е под никакво напрежение.

Делио Роси вероятно ще заложи на същия отбор за Сампдория, който победи Ливорно. Никола Поци, който донесе победата в онзи мач, отново ще започне от пейката, а в атака ще видим Едер и Габиадини.

За гостите Марио Йепес ще се завърне сред титулярите, а Франко Бриенца ще замени контузения Бонавентура. Аут са още Кацола, Джорджи, Миглацио и Лучини.

След като домакините взеха само точка у дома този сезон, те ще търсят победата от първия момент. Аталанта може да си позволи да изчака своя опонент с оглед позицията си, но това е отбор, който често е по-силен на контра-атака.

Прогноза: Сампдория - Аталанта 1:1

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 2.30
Равен - 3.20
Аталанта - 3.20

 

Наполи - Торино
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 27.10.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Андреа Де Марко

Наполи не бе пощаден от изключителната Рома миналата седмица, но тима се върна на пътя на победата в Шампионска лига срещу Марсилия в "групата на смъртта". 

Торино има 4 равенства до момента, най-много в лигата заедно с Каляри, след като в последния момент Торо достигна до равен с Интер миналия уикенд. В това зрелищно 3:3 гостите тук заслужаваха повече, но качеството в Интер се оказа прекомерно.

Рафаел Бенитес не може да разчита на Мигел Бритос и Паоло Канаваро поради травма и наказание съответно, така че в отбрана ще видим Федерико Фернандес. Клуба обяви, че Хуан Сунига ще е аут поне месец, така че Пабло Армеро е на линия да го замени. Хосе Калехон може да получи заслужена почивка за Дриес Мертенс.

Торино няма да разчита на Баша, Ларондо, Бриги, Бово, Кадури, Фернеруд, Родригес и Жиле, който е наказан. Камил Глик се връща в центъра на отбраната, което ще позволи на Джузепе Вивес да премине отново в халфовата линия. Никола Беломо вероятно ще получи втория си старт за сезона, а Имобиле ще играе напред вместо Барето.

Домакините имат далеч по-малко проблеми в своя състав, а дълбочината в състава е от значение. Торо допусна голове в последните 7 поредни кръга, като на гости никога не постигна чиста мрежа, така че тима ще залага на атаката си.

Прогноза: Наполи - Торино 2:0

Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.33
Равен - 5.00
Торино - 8.50

 

Болоня - Ливорно
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 27.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Талиавенто

Болоня все още няма победа в първите 8 кръга след 3 равни и 5 загуби. Финансовите проблеми в клуба носят още повече проблеми на състава, така че моралът може да бъде повдигнат само с победа у дома.

Ливорно започна сезона с няколко изненадващи резултати. но формата на тима постоянно спада напоследък и от поредни равенства вече виждаме загуби. 

Двата отбора са в лоша форма. Ливорно с радост би приел равенство срещу този директен опонент в битката за изпадане, особено ако това означава Болоня да запази последната си позиция. Болоня ще започне предпазливо срещата, но ако резултатът не се промени до първото полувреме в полза на домакините, те ще започнат да действат по-агресивно в предни позиции, където ще се разчита на Стефано Пиоли.

Прогноза: Болоня - Ливорно 1:1

Коефициенти от bet365:
Болоня - 2.00
Равен - 3.30
Ливорно - 3.80

 

Катаня - Сасуолo
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 27.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Дино Томази

Катания взе всичките си спечелени до момента 5 точки у дома и сега не може да пропусне да добави към тях срещу отбор със също толкова събран актив.

Сасуоло взе първата си победа за сезона срещу Болоня с 2:1 миналата седмица, а изглежда стила и настроението в тима се подобрява с всеки мач. Гостите ще могат да се възползват и от проблемите в състава на Катания.

За домакините Споли и Белуши са контузени, а Монцон, Алварес и Легротагли са наказани. Само Теранова и Масучи са аут за гостите.

Домакините ще търсят да забавят темпото и да контролират топката, защото в противен случай Флоро Флорес и Доменико Берарди ще са опасни за тях. Катания търси своя стил, затова тук ще се действа на сигурно. Дори точката ще бъде предпочетена пред атрактивната игра.

Прогноза: Катания - Сасуоло 2:2

Коефициенти от bet365:
Катаня - 1.83
Равен - 3.50
Сасуоло - 4.33

 

Киево - Фиорентина
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 27.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти

Киево загуби последните си 4 мача и се намира на предпоследната позиция. С третата най-лоша отбрана и най-лошата атака в лигата, Джузепе Санино вероятно няма да задържи работата си още дълго.

Настроението на Фиорентина е в своя апогей понастоящем, след като виолетовите направиха епично историческо завръщане срещу Ювентус, след като от 15 години не бяха побеждавали този опонент у дома. Винченцо Монтела успя да задържи тима си концентриран дори след победата над Пандури в Лига Европа с 3:0.

Домакините освен всичко негативно притежават и най-лошия рекорд по отношение на владението на топката. Това означава, че всичко ще е в ръцете на Фиорентина в този мач. Киево трябва радикално да промени играта си, за да може да избегне загубата.

Прогноза: Киево - Фиорентина 0:2

Коефициенти от bet365:
Киево - 3.80
Равен - 3.40
Фиорентина - 2.00

 

Удинезе - Рома
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 27.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Мауро Бергонци

Удинезе взе 10 точки у дома и нито една на гости до момента. Това ги прави най-небалансирания отбор в Серия А. 

Никой не успя да спре Рома до момента в Италия. С перфектен поход от 8 поредни победи в 8 кръга, и само 1 допуснат гол, трудно очакваме някой да се противопостави на "вълците". Известна спънка за тях могат да се окажат проблемите в лазарета.

За Удинезе само Маурисио Домици е под въпрос, но все пак той тренира през цялата седмица. Бркич най-накрая се завърна след като пропусна старта на сезона, така че Келава ще замине на пейката. Ди Натале ще започне с Муриел в атака.

Тоти и Жервиньо ще пропуснат поне 3 седмици за Рома, а това е голям удар за гостите. Бориело и Ляич са на линия на техните места. Матиа Дестро започна да тренира с останалите от състава, но надали ще се появи веднага след дълготрайната контузия. 

Джалоросите са непобедими от старта на кампанията, а липсата на странични европейски срещи позволява задържането на формата. Все пак обаче умората започна да води до травми и разконцентрирането е неизбежно, особено без двама от ключовите играчи до момента. Време ли е някой да предизвика Рома?

Прогноза: Удинезе - Рома 1:1

Коефициенти от bet365:
Удинезе - 3.30
Равен - 3.40
Рома - 2.15

 

Лацио - Каляри
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 27.10.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Давиде Маса

Стана ясно, че бодрът на директорите в Лацио вече обсъжда бъдещето на Петкович, който записа няколко разочароващи резултата на гости в последно време. У дома обаче бяха събрани 10 точки в 4 кръга.

Каляри все още няма спечелена точка на гости, но победата над Катания миналата седмица задържа тима на 5 точки от опасната зона. 

Лулич, Конко, Биава и Алфаро са контузени за домакините. Стефано Маури е наказан. Петкович няма възможност да ротира своята отбрана и вероятно ще видим отново Раду, Каванда и Кана. Мениджърът все пак има достатъчно хора в средата на терена, където Онази, Биглиа, Едерсон и Кейта могат да починат.

Каляри изглежда добре и Сау изигра 67 минути в последната среща на тима. Той обаче трябва да измести Пинила от титулярите. Ако Лопес иска да използва и двамата, това също е възможно, като Ибарбо застане зад нападателите, а Косу премине в центъра.

Лацио се затруднява пред гола в последно време, както се видя и в Лига Европа преди дни. Играта на състава изглежда бавна и предсказуема, като почти липсва използване на крилата. Петкович може да раздвижи с няколко промени халфовата си линия и да очаква нещо ново.

Прогноза: Лацио - Каляри 2:1

Коефициенти от bet365:
Лацио - 1.83
Равен - 3.40
Каляри - 4.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139