Балотели: В историите за мен истината е 0.01 процента


Н. Гавазов

Балотели: В историите за мен истината е 0.01 процента

Бившият нападател на Манчестър Сити Марио Балотели заяви, че повечето истории в пресата за неговия бурен живот са измислици. През януари „гражданите" все пак решиха да продадат 22-годишния футболист, който проведе по безобразен начин първата половина на сезона и освен това имаше редовни проблеми с дисциплината.

За времето, което прекара в Англия, Марио не един път попадна на заглавните страници на таблоидите, но Балотели смята, че повечето истории са преувеличени и нямат нищо общо с действителността.

„За мен се писаха прекалено много истории. Никога не съм палил своя дом, никога не съм се карал със запалянковците на Манчестър Юнайтед или със съседите. Никога не съм отивал на тренировките на Интер с фланелка на Милан - в тези истории истината е около 0.01 %. Не съм разбивал колата си и единствената глоба, която съм заплащал е когато заминаха за Италия, вместо да остана със Сити и да празнувам спечелването на титлата", заяви Балотели, който най-вероятно ще води атаката в утрешния мач на националния си отбор срещу Бразилия в Женева.

 

  Сподели
83