Асамоа избира между Юнайтед и Ювентус


Н. Гавазов

Асамоа избира между Юнайтед и Ювентус

Полузащитникът на Удинезе Квадво Асамоа, за когото сериозно претендира Ювентус, не изключи възможността да продължи кариерата си в Англия. Както е известно, в началото на седмицата спортният директор на фриулци Фабрицио Ларини потвърди за интереса на „бианконерите" не само към Асамоа, но и към 23-годишния чилиец Маурисио Исла.

В същото време медиите в Англия упорито твърдят, че Асамоа е трансфера цел на Юнайтед и не е изключено ганайският национал да акостира именно на „Олд Трафорд.

Тези слухове със сигурност ще бъдат тема на разговор и в следващите дни, а повод за това стана съобщението, което се появи на страницата на Асамоа в Twitter.

„Не мога да кажа много, освен това, че смятам в бъдеще да печеля трофеи и да продължавам професионалното си израстване. Съвсем скоро ще разберете всичко. Удинезе винаги ще остане в сърцето ми. Нищо няма да се промени, ако изоставя Италия и се отправя в Англия. Сега мислите ми са свързани с националния отбор на Гана. Надявам се, че приятните новини ще се появят следващата седмица", написа Асамоа.

 

  Сподели
107