Жулио Сезар е готов да помогне на Интер


Н. Гавазов

Жулио Сезар е готов да помогне на Интер

Вратарят на Интер Жулио Сезар увери, че се чувства добре и се готви да вземе участие в следващия мач на своя отбор срещу Катания, съобщава Sky Italia. Както е известно, стражът получи удар в бедрото при победата с 1:0 срещу Коста Рика в петък и бе принуден да напусне лагера на „селесао". Още тогава от Бразилската футболна конфедерация уточниха, че контузията не е сериозна, но вратарят се нуждае от почивка.

„Как се чувствам? Добре. Но не исках да рискувам и помолих да се завърна в разположение на Интер. Имам цяла седмица за възстановяването си и ще съм готов да играя срещу Катания. Професор Рунко (Б.ред. - лекарят на националния отбор на Бразилия) сметна, че е наистина по-добре да се прибера, за да не възникнат усложнения", заяви Сезар при пристигането си в Италия.

„Срещу Катания и Лил ще играем за победа. Последният мач срещу Наполи премина при ужасен сценарии. Но първенството е дълго и най-важното е, че всички контузени се завърнаха в тима. Майкон? Той е мой приятел и всички знаем неговата сила. Изненадващо е колко бързо се възстанови от контузията . Изненадан съм и от възстановяването на Снайдер. Всички те ще ни помогнат в следващите срещи и аз мисля, че нещата в Интер ще се подобряват от мач на мач", допълни вратарят.

 

  Сподели
212